IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lydia Lozano rep una dolorosa acusació sobre la mort de la seva parella i s'enfonsa

La periodista està sent diàriament qüestionada pels seus companys de professió

Lydia Lozano i Pipe Yale, reporter de l'agència Queen, discutint a 'Sálvame'
La periodista no ha pogut aguantar l'acusació del seu company | Telecinco

Lydia Lozano es troba a l’ull de l’huracà des que va rebre informació falsa sobre una suposada conversa entre Rocío Flores i Rocío Carrasco que va anunciar en exclusiva. Setmanes després d’aquell incident, la cadena continua centrant els seus programes en ella, per tal de demostrar que continua sent una gran professional o si, contràriament, ha arribat el final de la seva trajectòria com a periodista.

Tot i que aquest problema podria haver-se acabat fa dies, molts dels seus companys estan aprofitant aquest caos per treure a la llum tots els defectes de Lozano. Així, a ‘Sálvame’ han parlat sobre el seu passat i les relacions amb els altres col·laboradors. Molts d’ells l’han qualificat de «mentidera» i «grimpa», mentre que altres optaven per dir «traïdora» i «interessada». Només Jorge Javier Vázquez ha estat un dels que ha defensat la periodista públicament.

L'acusació que ha sobrepassat el límit de Lydia 

Entre tots aquests comentaris, era qüestió de temps que Lydia Lozano saltés a plató per intentar frenar allò que deien. I aquest va ser el cas quan parlava Pipe Yale, qui va assegurar que quan la parella de Lydia va morir en un accident de cotxe ella només li preocupava «cobrar el segur».

Això ha estat suficient perquè la periodista s’aixequés de la sala on estava visionant els seus companys i es dirigís directament a Yale: «Com pots ficar la mort d’un company, que era el meu xicot, per desacreditar-me?», recriminava una nerviosa Lozano. Pipe justificava les seves paraules: «Jo no he qüestionat els teus sentiments».

Però, després de tota la pressió a la qual porta sotmesa Lozano, allò va ser l’últim escaló: «Em vaig a casa. Però això què és?», exclamava mentre agafava les seves coses per marxar. Tot i això, el programa va convèncer perquè es quedés. El tema sobre el que va ser la seva parella no es va tornar a mencionar, tot i que no era la primera vegada que ella havia parlat sobre aquell tràgic accident on ella també estava present: «Vaig estar nou mesos amb gran part del cos enguixat i la meva esquena va quedar ressentida per sempre», assegurava en una entrevista passada.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari