Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miki Núñez

Miki: «Els jurats tenen una vida paral·lela»

El representant d'Espanya a Eurovisió posa en dubte el criteri dels jurats del concurs i assegura que «va ser una actuació de 10»

Miki Núñez
Miki Núñez, sobre el resultat d'Eurovisió: «els jurats tenen una vida paral·lela» | RTVE

 

«Va ser una actuació de 10, no vam fallar en res». Així se sent Miki Núñez després del seu viatge a Tel Aviv. En una entrevista a 'EL món a RAC1', el representant d'Espanya a Eurovisió ha explicat que 'La venda' va ser una de les actuacions preferides dels espectadors, cosa que no s'explica amb l'actitud i votacions dels jurats, els quals «tenen una vida paral·lela».

«Em deien que, aquest any, top tres segur»

Segons ha explicat el jove, el més decebedor és la posició final, la 22 de 26, ja que creu que no feia justícia a la percepció que les últimes setmanes ha anat recollint de gent de tot el món que l'imaginaven entre les tres primeres posicions. «La vida paral·lela és la que tenen els jurats. La gent que m'he trobat a Tel Aviv, a Rússia, a Londres, pels carrers d'Amsterdam, em deien que, aquest any, top tres segur. O sigui que la cançó era espectacular. Ho fèiem molt bé.  No sé, deuen anar paral·lelament les dues coses», ha argumentat.

De fet, és cert que 'La venda' va agradar molt als teleespectadors, i és que si només es tenen en compte les votacions des de casa, Miki hauria quedat en la desena posició. Per contra, si només es té en compte el criteri dels jurats, Espanya s'hauria posicionat en la darrera classificació. Aquestes diferències són les que no entén Miki, qui afirma que «tant de bo pogués estar a les habitacions del jurat durant les votacions i veure de què parlen. Però és que l'actuació va ser molt bona».

Resultats finals d'Eurovisió 2019, en què Espanya se situa a la posició 22 de 26
Resultats finals d'Eurovisió 2019, en què Espanya se situa a la posició 22 de 26 | Twitter (@Eurovision)

 

De totes maneres, els 'Eurofans' estan acostumats a veure sempre Espanya en les últimes posicions, cosa que fa que les esperances de guanyar es redueixin any rere any. Tot i això,  Miki va voler mantenir l'esperança fins al final: «Anàvem amb una il·lusió molt gran, les actuacions ens van sortir molt bé. Sabíem que quedaríem últims, però potser no. I aquest 'potser no' no es va complir, ha explicat.

«La millor cançó que hi havia era la de Suècia»

Finalment, Holanda es va coronar com a guanyadora del concurs després de 44 anys, amb la balada de Duncan Laurence. Segons Miki, però, el vertader guanyador hauria d'haver estat Suècia, que era «un 'temàs' espectacular». El terrassenc explica que «la dels Països Baixos, m'agrada, però no és la que més em va agradar. És una balada potent».

També et pot interessar...