Oriana ho confessa tot: Caçada amb un famosíssim jugador del Reial Madrid

L'exconcursant no vol desvelar, per ara, el nom de la seva possible conquesta

Oriana Marzoli durant una gala de Superviventes
Oriana Marzoli podria estar flirtejant amb un jugador de primer nivell | Telecinco

Les relacions i trobades passionals entre celebrities són una constant. Però que dues persones siguin famoses no vol dir que l'amor que sentin no sigui de veritat, ja que sovint es troben en els mateixos llocs i les mateixes discoteques. Oriana Marzoli ho sap molt bé, i és que ella sempre ha estat oberta a relacions i romanços amb altres famosos.

Recordem que la veneçolana està disposada a donar-ho tot per amor, tal com va fer a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' fa ja un temps. Va començar com una simple pretendenta, després va canviar el seu paper al de tronista i finalment va decidir que tornaria a exercir de pretendenta per conquerir el cor de l'italià Tony Spina.

Ara l'exconcursant de 'GH VIP 6 podria haver posat en el seu punt de mira a un jugador del Reial Madrid. El seu darrer triomf seria un futbolista «molt famós» del club blanc, segons ha confessat la mateixa Oriana a la seva amiga Sara durant un viatge que van fer juntes a Dubai.

Oriana Marzoli no es dona per vençuda

D'ençà que va començar la seva trajectòria a la televisió espanyola, Oriana no ha parat de donar exclusives als platós de Telecinco. Ara no podria ser d'una altra manera, i menys quan es tracta d'un futbolista de primer nivell i ressò mediàtic. Això sí, Oriana -qui mai entra en detalls íntims de la seva vida privada- ha confessat que no pot revelar el nom del jugador, però que es tracta d'algú tan famós com al seu dia ho van ser Ronaldo o Beckham.

L'expretendenta i extronista de 'MyHyV' sembla tenir uns estàndards molt alts pel que fa als homes. Tot i declaracions com «no em sembla lleig, i mira que em semblen lletjos bastants futbolistes», la veneçolana manté el misteri i declara que encara no ha decidit si li donarà el número de telèfon o no al futbolista.

Potser la jove està esperant a veure si el noi està realment interessat en ella i si pot donar-li expectatives de futur, ja que Oriana només ha patit penúries en el terreny amorós -cosa que li ha reportat alguns beneficis econòmics, tot s'ha de dir- i ara voldria certa estabilitat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari