Un famós periodista, a Letícia: «Altesa, obri les cames!»

El periodista li va donar un truc infal·lible perquè no acabi esgotada per la seva atapeïda agenda

Letícia assiteix al Foro Global de Madrid
La reina Letícia va rebre consell de Jaime Peñafiel per no acabar esgotada | GTRES

Encara que no ho sembli, l'atapeïda agenda de la reina Letícia; amb múltiples actes, visites, besamans, fa que normalment acabi esgotada. Ella prova que no se li noti sempre amb un somriure a la cara i segurament ho aconsegueix gràcies a un truc que li va donar la persona més inesperada: Jaime Peñafiel. 

I és que el periodista especialitzat en la Casa Reial explica al seu llibre 'Anécdotas de Oro', segons 'Informalia', com fa un temps li va donar una recomanació pel cansament en aquesta mena d'esdeveniments, provinent de la mateixa Isabel II d'Anglaterra. «Obri lleugerament les cames, mantingui els peus paral·lels. Asseguri's de repartir el pes sobre cadascun. Això és el que s'ha de fer», li hauria dit el periodista

Letícia Ortiz al Palau de la Zarzuela durant la cerimònoa de recepció del COP25 UN Climate Change
La reina Letícia Ortiz s'hauria retocat el nas, els pòmuls i el pit | GTRES

Com evitar el dolor en un llarg besamans?

Aquest no hauria estat l'únic consell que Peñafiel li va donar quan la reina encara era princesa d'Astúries, quan l'acaba de conèixer i mantenien una gran relació. 

El periodista li hauria donat el truc perfecte per no acabar amb les mans inflades i adolorides després dels llargs besamans que ha d'afrontar. Assegura que cal «mantenir la mà flàccida i amb el polze girat cap a la palma. Això dissuadeix d'estrènyer fort al convidat». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari