Primer pla de Pilar Eyre amb rostre neutre a Sant Jordi a Barcelona

Pilar Eyre emociona tothom durant el dia més especial: foto molt ben acompanyada

Les xarxes socials es revolucionen després de la publicació que ha compartit la periodista

Dimecres passat va ser un gran dia per a Pilar Eyre. La periodista i escriptora catalana va celebrar el seu aniversari amb el seu fill, Ferran. Mare i fill tenen una relació molt estreta i l'escriptora ho ha deixat més que clar a la seva última publicació.

Pilar Eyre compleix els 72 anys amb la millor companyia

Pilar Eyre té una llarga carrera al món de la comunicació. De fet, són més de quaranta anys els que la periodista li ha dedicat. Dimecres 13 de setembre, Pilar Eyre va fer els 72 anys i va passar el dia amb el seu fill Ferran.

Pilar és molt activa a les xarxes socials, sobretot a Twitter, que és on mostra el seu dia a dia dins i fora de la feina.

El seu perfil recull més de 87 mil seguidors i per motiu del seu aniversari ha sortit a dinar amb el fill en un restaurant de Barcelona.

Imatge de Pilar Eyre somrient amb un coll alt blau i una jaqueta taronja
Pilar Eyre és una periodista de gran renom al nostre país | Redes sociales

La imatge que ha revolucionat les xarxes

«Ha estat un gran aniversari. Moltes gràcies a tothom, sou la meva família també», ha escrit amb una imatge amb el seu fill.

Pilar llueix un preciós vestit vermell i té un plat de postres amb una espelma encesa. Al seu costat hi ha el Ferran, que somriu a la càmera i llueix una camisa de color blanc.

Quan Pilar Eyre ha publicat la imatge, els seus seguidors no han parat de comentar, desitjant-li un feliç aniversari a la periodista veterana.

Una relació molt estreta

La periodista va celebrar els seus 72 anys amb el seu fill, fruit del matrimoni amb el seu difunt marit Ferran Llisterri. El fill de Pilar és un empresari exitós que va fundar la seva pròpia empresa de Màrqueting fa uns anys.

Ferran, igual que sa mare, també viu a Barcelona i això facilita molt que puguin passar temps junts. Pilar Eyre i el seu fill han consolidat la seva relació al llarg dels anys i actualment estan molt units.

Col·labora a TV3 i Atresmedia

Pilar Eyre segueix activa a la televisió com a col·laboradora en diferents programes. La catalana participa en el programa 'Tot es mou' de TV3, la presentadora del qual és Helena García Melero.

I per a aquesta temporada, també treballa a Atresmedia com a col·laboradora a 'Espejo Público' de la catalana Susanna Griso .