rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Raquel Mosquera rejoveneix amb un nou canvi de 'look'

La viuda de Pedro Carrasco s'ha tallat el cabell curt i ha causat sensació a les xarxes
Raquel Mosquera a 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

 

La perruquera Raquel Mosquera ha donat la benvinguda a l’estiu amb un canvi d’imatge radical que ha estat molt aplaudit a les xarxes. Alliberada de la cabellera llarga que tant la caracteritzava, ha decidit apostar per un ‘look’ més fresc que la rejoveneix; d'aquesta manera, la viuda de Pedro Carrasco decidia compartir una imatge a les xarxes amb el seu canvi de ‘look’ i amb la frase: «El meu nou canvi d’imatge».

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

 

Raquel Mosquera decidia compartir així amb els seus seguidors una fotografia en què a més, es mostrava menys maquillada del normal i amb un conjunt de roba d’estampat ‘Animal Print’, que l'afavoria. Aquest nou estil li queda molt bé a Raquel, i en opinió dels seus seguidors, li ha tret bastants anys de sobre, conferint-li un aspecte més juvenil i modern: «Molt més guapa»; «Estàs molt més guapa i jove amb el cabell curt», opinaven alguns.

 

La viuda de Pedro Carrasco va tornar a estar d’actualitat a la televisió per la seva participació en la passada edició de ‘Supervivientes’, on va concursar i va realitzar-hi un bon paper, aguantant bastant temps fins que l'audiència la va expulsar. Allí va forjar una forta amistat amb Sofía Suescun, que avui dia encara segueix, i amb qui coincideix en alguns debats de l’edició d'enguany del 'reality' o fins i tot darrere les càmeres, com mostrava recentment la mateixa Raquel en el seu Instagram.

 

 

 

 

També et pot interessar... 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris