Felip i Letícia mostren el seu suport a Ana Obregón i Alessandro Lequio

Alessandro Lequio és cosí segon de Felip VI

La reina Letícia i el rei Felip VI
Els reis també han mostrat el seu suport a Ana Obregón i Alessandro Lequio | CatalunyaDiari

La mort d'Álex Lequio ha commocionat a tota la societat. El jove moria, amb tan sols 27 anys, el passat dimecres 13 de maig després de lluitar durant uns anys contra un càncer. La família anunciava que per poder fer front a la malaltia el seu fill es traslladava a Nova York per poder-se sotmetre a un tractament que, en aquells moments, encara no estava disponible a Espanya. 

Álex Lequio serà recordat per ser positiu i lluitador però també per la seva faceta d'empresari motiu pel qual han estat molts personatges famosos els que han volgut mostrar suport als seus pares, Ana Obregón i Alessandro Lequio.

Felip i Letícia donen el condol a Lequio i Obregón

Alessandro Lequio és cosí segon de Felip VI i besnét d'Alfons XIII motiu pel qual entre les nombroses mostres d'afecte i suport que han rebut Ana Obregón i Lequio hi ha les dels reis d'Espanya, Felip i Letícia, i les dels emèrits, Joan Carles i Sofia

El col·laborador d''El Programa de Ana Rosa' sempre ha estat molt estimat per la família reial quelcom que va quedar demostrat després que la seva àvia materna, Beatriz de Borbó, li concedís l'única entrevista que ha permès en la vida i que Lequio va dur a terme en un dels seus viatges a Roma.

Lequio té el títol de 'Conde' pel seu pare, el comte italià Clemente Lequio però a part del parentiu que Álex Lequio guardava amb aquesta i amb la família reial, també era un dels nebots del cap d'Estat luxemburguès. No obstant això, el jove Lequio havia aconseguit fer-se camí en el món empresarial amb el seu esforç i la seva simpatia i desvincular-lo del passat televisiu de la seva mare i de l'aristocràtic del seu pare. 


Comentaris

envia el comentari