Primer pla d'Antonio David Flores amb la mirada perduda

«Rocío Carrasco va anar a apedregar Rocío Flores»: Antonio David, contundent

Les paraules d'Antonio David prenen importància després del que ha passat les últimes hores

Rocío Flores no està vivint un bon moment per culpa de diversos motius. A la ruptura del seu pare, Antonio David, amb Olga Moreno, se sumen els nombrosos rumors sobre la família que ronden. Però, per si no n'hi hagués prou, ara ha patit un revés judicial, ja que ha perdut la primera batalla legal contra La Fàbrica de la Tele. Alguns dels seus arguments han caigut pel seu propi pes, gràcies, en part, a declaracions que en el passat va fer son pare i que avui prenen més protagonisme que mai.

Rocío Flores perd davant la justícia

Després que a la sèrie de la seva mare veiés la llum la sentència per la qual va ser condemnada per maltractar-la, Rocío Flores va decidir actuar. Va interposar una denúncia penal contra la productora, La Fábrica de la Tele, al Jutjat d'Instrucció 38 d'Alcobendas, ja que considerava que aquella havia emprès «una invasió a la seva intimitat personal i familiar».

El jutge, segons ha publicat 'La Razón', ja ha optat per manifestar-se sobre això. Després de declarar els propietaris de l'esmentada productora, ha dictat «sobreseïment provisional», i en considerar que no hi ha prou proves per iniciar el judici oral, s'ha paralitzat el procés. Els advocats de Flores, segons sembla, ja han presentat un recurs, però és innegable és que el que ha passat és una garrotada per a Rocío.

Rocío Flores en un plató de televisió
Rocío Flores ha perdut la demanda contra La Fábrica de la Tele | Telecinco

Les paraules d'Antonio David han anat en contra de la filla

Davant la demanda de la noia, la productora va al·legar que la publicació de la sentència per la qual havien estat denunciats no va ser una cosa inèdita, ja que va exposar que els continguts ja havien estat publicats prèviament per 'Vanitatis'. Rocío, per defensar la seva intimitat, ha al·legat que ella no ha parlat mai de la seva condemna. És més, després dels atacs rebuts, també ha negat que el seu pare comentés públicament res de la mateixa.

Tot i això, aquest últim fet és fals d'acord amb el que ha explicat Saúl Ortiz al diari 'ABC'. El periodista ha exposat que Antonio David sí que va parlar del que havia passat en una revista, a 'Lecturas', a l'entrevista que li van fer el setembre de l'any 2019. En efecte, va declarar els motius del trencament de la relació entre la seva filla i la seva exdona.

És ben sabut, en aquest sentit, que la ruptura va ser deguda a la condemna per maltractament. Tanmateix, Antonio David va mirar de capgirar els fets i va manifestar que la seva filla es va enfrontar a la seva mare per defensar-lo. A més, Flores va denunciar falsament que la seva filla havia hagut de sentir comentaris ofensius com «No pararé fins a veure el teu pare a la presó», contra els quals va haver de dir «Fins aquí. Ja val aquest abús»».

És més, Antonio David va arribar a dir que Carrasco «va anar a apedregar a Rocío Flores per justificar-se i dir: «Quina mala filla que tinc i quina bona mare sóc!». Això sense oblidar que, el mes d'abril passat, Jorge Javier va revelar a 'Sálvame' una dada sobre realment increïble: l'excol·laborador va voler seure al 'Deluxe' per parlar de l'agressió, i per fer-ho, va demanar la barbaritat de 60.000 euros.

Antonio David i Rocío Carrasco en un muntatge
Antonio David no va dubtar de ferir Rocío Carrasco i parlar del conflicte amb la seva filla | GTRES

Precisament el fet que el malagueny parlés d'aquest episodi ha portat Ortiz a fer una reflexió. Si Rocío es preocupa per la seva intimitat, no s'entén que no demani o, almenys, freni qui més ha parlat d'aquesta parcel·la de la seva vida, el seu pare. «L'ha denunciat per vulnerar els seus drets en relatar fets ocorreguts quan era menor?», preguntava retòricament Ortiz. I en aquest cas, la resposta és clara: no. Aquest gest la deixa clarament en evidència.