IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La trajectòria professional de Gema López: de reportera a tertuliana

La periodista va debutar com a reportera dels ‘Informatius Telecinco’ l’any 1995, tot i que ha passat gran part de la seva carrera a Antena 3

Gema López és col·laboradora a 'Sálvame'
Gema López és col·laboradora a 'Sálvame' | TELECINCO

Ha estat difícil per a Gema López mantenir allunyada la seva intimitat del focus mediàtic de ‘Sálvame’. Fa poc, la periodista va ser el centre d’atenció per una declaració pública de María Lapiedra que assegurava que la col·laboradora havia tingut una aventura amb un dels seus companys de plató.

Malgrat que se l’involucra a l’escàndol amorós entre Gustavo González i Lapiedra, Gema López posseeix una gran trajectòria professional que la converteix en una de les periodistes amb més experiència de tot el país.

Un currículum professional complert

Gema López va debutar com a periodista l’any 1995 amb l’edat de 24 anys, sent reportera dels ‘Informativos Telecinco’. Llavors treballava com a becària, i va tenir l’oportunitat d’unir-se a l’equip de reporters de l’informatiu per debatre sobre l’actualitat del país.

Va ser durant l’estiu del mateix any que la seva veu apareixia als informatius de cada matí, tarda i nit, i va entrar a formar part de la rutina de moltes famílies. Gràcies a la beca obtinguda, va poder fer contactes dins del món professional, entre ells José Ribagorda, un dels presentadors més cèlebres de l’informatiu.

El seu canvi a Antena 3

Tot i que els seus inicis periodístics van tenir lloc a Mediaset, Gema López va incorporar-se l’any 2003 a Antena 3, on va adquirir molta fama per la seva participació a ‘¿Dónde estás corazón?’.

Gema López i els seus companys de plató a 'Dónde estás corazón?'
Gema López i els seus companys de plató a 'Dónde estás corazón?' | ANTENA 3

 

Durant la seva estada al programa presentat per Jaime Cantizano, la jove Gema va poder apropar-se a grans professionals de la premsa rosa, tals com Jesús Mariñas, Gustavo González, María Patiño o Chelo García Cortés.

La reputació que la periodista va adquirir durant aquesta etapa li va obrir les portes a participar en altres programes com  ‘Vaya par’,  ‘Tal cual lo contamos’ o  ‘TC exprés’.

La seva tornada a Mediaset

Un cop finalitzada la seva col·laboració a  ‘¿Dónde estás corazón?’, Gema López va prendre la decisió de tornar a la cadena on va iniciar la seva carrera. L’any 2012 la vam poder veure participant de manera puntual a ‘Sálvame’, i progressivament va fer-se un lloc com una de les col·laboradores imprescindibles gràcies a la seva serietat, la seva desimboltura i professionalitat.

La periodista té molt bona reputació gràcies a la seva professionalitat
La periodista té molt bona reputació gràcies a la seva professionalitat | ESPAÑADIARIO

 


Comentaris

envia el comentari