Una noia demana una hamburguesa vegana i li serveixen una de pollastre

L'afectada també és intolerant a la lactosa i li van servir amb formatge

Ser vegà no és fàcil, i menys si els restaurants als quals acostumes a anar encara no es prenen aquesta filosofia com una premissa a complir de forma estricta.

Aquest és el cas d'una noia del Regne Unit que, després de demanar-se l'opció vegana d'una hamburguesa en una coneguda cadena de restaurants de menjar ràpid, va trobar-se amb la sorpresa que estava menjant pollastre. 

 

Fa cinc anys que va decidir no ingerir aliments de procedència animal

Tal com ha avançat 'Mirror' i arran de la denúncia de l'afectada a les xarxes socials, la noia fa cinc anys que no consumeix cap mena d'aliment de procedència animal i, a més a més, és intolerant a la lactosa. Això no obstant, els treballadors del restaurant van fer cas omís de la seva petició i li van vendre una hamburguesa amb carn de pollastre i formatge.

«Em vaig començar a trobar malament. Em vaig quedar desconcertada. Ha passat molt temps des que em vaig fer vegana... Després de menjar el pollastre, vaig anar a raspallar-me les dents», explica la noia. Paral·lelament, confessa que es va ficar «molt malalta» a causa de la ingesta del formatge. Per aquest motiu, demana a la coneguda cadena de restaurant que es prenguin «seriosament» aquestes qüestions, ja que ella ja ha perdut la confiança en ells.

La resposta dels responsables de la cadena de restaurants

Per la seva banda, els responsables de l'empresa han volgut respondre a la noia tot dient-li que li faran un «reemborsament complet immediatament» i que ja han fet «un seguiment amb els nostres equips per recordar-los la importància de fer una comanda correcta al client adequat».

Mentrestant, el disgust de l'afectada ja no li traurà ningú i, per aquest motiu, recomana a totes les persones veganes o amb intoleràncies que, abans de consumir cap mena d'aliment en un restaurant: «Sigues prudent i comprova». Més enllà d'aquest ensurt a aquesta noia del Regne Unit, el cert és que cada vegada hi ha més persones que decideixen fer-se vegans i, de fet, Barcelona és la ciutat espanyola amb més restaurants vegetarians i vegans.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari