Image exterior d'un supermercat Bonpreu

L'engany de Bonpreu amb un dels productes que fa esclatar els clients: «Presa de pèl»

Continuen les queixes dels clients del supermercat

Bonpreu i Esclat és una cadena de supermercats catalana molt popular que ofereix productes frescos i de qualitat a un preu raonable.

No obstant això, ara les coses estan canviant perquè des de 2020 ens trobem submergits en una  crisi econòmica  que ha fet pujar molt els preus en diversos productes. No només estem parlant de la gasolina, sinó també de productes bàsics com l'alimentació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Un client denuncia l'estafa de Bonpreu i Esclat

Els clients ja fa temps que es queixen de les pujades de preu. Denuncien que el cistell de la compra a Bonpreu avui dia costa 53 euros més respecte al març del 2022.

A través d'una piulada, un usuari ha sentenciat que «la inflació és provocada», ja que l'etiqueta d'un producte era  0,95 euros  més car que l'etiquetatge original.

El client havia comprat un paquet de salsitxes fresques al supermercat Bonpreu i Esclat per 4,20 €. La sorpresa, però, ha vingut un cop ha rascat el preu de l'envàs i s'ha trobat que a sota hi havia una altra etiqueta on posava que el preu del producte era de 3,25 €.

Una inflació... Provocada?

L'enganyifa de Bonpreu ha enfadat a l'usuari (@uriramone) que ha exposat les proves a través d'una piulada. «Una presa de pèl, de passada pujada de tipus i a seguir empobrint», exclama.

Però sembla que aquesta suposada inflació provocada no és un cas aïllat. També ha succeït en altres supermercats, sobretot amb el preu de la fruita.

Un altre usuari ha denunciat que als agricultors se'ls hi compra el quilo de préssecs a 30-40 cèntims, mentre que als supermercats els venen a gairebé  5 €.

Aliments a preu d'or

D'altra banda, aquestes enganyifes per part dels supermercats perjudiquen tant als agricultors com als consumidors finals.

El context hiperinflacionari que estem vivim cada vegada dificulta més la compra a milers de famílies arreu del país. Un producte tan essencial com l'alimentació hauria d'estar a l'abast de tothom i no ser gairebé un luxe.

Els governs estan treballant per a rebaixar els preus, amb la  reducció de l'IVA, però sembla que els preus continuen pujant i els clients cada vegada tenen més problemes per fer la seva compra del dia a dia.