Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Interior dels supermercats Mercadona

Mercadona, d'enhorabona en rebre la millor notícia

Amazon es posiciona com la primera marca arreu del món

El poder de Mercadona no para de créixer.  Lluny de frenar la seva pujada constant de vendes i d'adhesió per cada vegada més compradors, el president del supermercat més poderós d'Espanya, Juan Roig, acaba de rebre una de les millors notícies de la seva vida.

Segons avança l'informe emès per 'Brand Finance Global 500', Mercadona s'ha convertit en una de les 500 marques més valuoses del món. Cal destacar que en aquest important rànquing, apareixen altres marques espanyoles com El Corte Inglés, Zara, Santander, BBVA, Movistar i Iberdrola.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

En aquest sentit,  Amazon es posiciona com la primera marca arreu del món. Això no obstant, Mercadona és la primera vegada que entra en aquesta classificació i, de ben segur, que haurà alegrat moltíssim al seu fundador. I per si no n'hi hagués prou, el supermercat ha aconseguit avançar posicions i deixar fora de la classificació a altres gegants marques espanyoles com Caixabank y Repsol.

Zara perd lideratge

Ara bé, no totes les marques del país afegides en aquesta llista estan tan contentes, ja que Zara ha baixat algunes posicions en comparació amb anys anteriors. Concretament, el fundador de Zara,  Amancio Ortega, ha hagut de veure com la seva internacional marca ha perdut fins a un 21% el seu valor i ha passat d'estar en la posició número 96, a la 128.

Per la seva banda,  El Corte Inglés ha passat a ocupar el llunyà lloc 401. No hi ha dubte que la popularitat de Mercadona ha agafat la velocitat de creuer. I és que, a banda dels productes de qualitat i bé de preu que es poden trobar als seus lineals, un dels aspectes que més protagonitza aquesta marca és la interacció que manté amb els seus clients.

La constant interacció amb els clients de Mercadona

De fet, recentment s'ha demostrat aquest fet amb la petició a les xarxes socials de més varietats de croquetes per a celíacs. Un consumidor proposava a Twitter una versió de les populars croquetes d'espinacs i bolets de Mercadona, però sense gluten. La resposta no va trigar a arribar i des de Mercadona van respondre que:  «Hem pres nota dels teus comentaris i ho compartim amb els responsables».

També et poden interessar...