Carro de la compra ple de productes a un pasadís de l'interior d'un supermercat

L'OCU revela el supermercat més barat de Catalunya: és molt conegut

Surt a la llum el supermercat més barat on comprar a Catalunya aquest 2023

L'Organització de Consumidors i Usuaris ha publicat un estudi amb els supermercats més barats del país. Entre ells hi ha l'empresa Bonpreu i Esclat de Catalunya.

L'OCU classifica els supermercats del país

Les taxes d'inflació en el preu dels aliments han augmentat fins a un 15% aquest any. De fet, segons indica l'OCU, el 2022 l'alimentació va registrar una de les pujades de preu més altes dels últims trenta-cinc anys. Unes xifres que preocupen a milions de llars al voltant del país, que cada cop tenen més complicacions per abastir les seves famílies.

Si fem una vista global a l'estudi de l'OCU, les cadenes més barates per comprar a l'estat són Family Cash i Alcampo. A l'altra banda de la balança, entre els més cars estarien Coaliment, seguit d' Amazon i Unide.

Entrant al terreny autonòmic, a Catalunya, els supermercats més cars pertanyen a Caprabo i Condis. En canvi, entre els més barats hi ha Bonpreu, Esclat i el bonÀrea.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Bonpreu i Esclat: entre els supermercats més barats de Catalunya

Bonpreu i Esclat és una empresa catalana que compta amb 195 establiments repartits per tot Catalunya. Es podria dir que l'empresa és el supermercat català per defecte i els seus clients tenen grans avantatges en les seves compres.

Primerament, Bonpreu i Esclat és molt conscient de la crisi econòmica en què ens trobem, amb la qual cosa té diferents ofertes i packs d'estalvi per a tots els clients.

També ofereixen avantatges especials als compradors que tenen la targeta client. Entre elles hi ha el descompte a les benzineres EsclatOil i una bonificació extra de fins a un 20% en determinats productes o seccions.

Imatge exterior Bonpreu Sant Boi
Bonpreu entre els supermercats més barats | Europa Press

Implicats pel bé dels seus clients

Els supermercats de Bonpreu i Esclat també es preocupen pel benestar dels clients. Per aquesta raó, tenen en oferta productes frescos, de proximitat, i de la millor qualitat possible. No saps com cuinar-los? No et preocupis. Si entres al bloc de la cadena, pots trobar plats rics i saludables que s'adaptaran a la teva cartera i als teus gustos.

També fan la compra més còmoda als seus clients. Per aquesta mateixa raó, ofereixen cada dia les 'Hores tranquil·les'. Amb aquesta iniciativa adapten les botigues perquè siguin més còmodes i segures per a les persones que tenen hipersensibilitat sensorial o estan dins de l' espectre autista .