Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Sanitat alerta sobre unes barretes energètiques pel seu mal etiquetatge

Les barretes contenen avellandes no declarades a l'etiqueta

A l'etiquetatge no s'indica que les barretes energètiques contenen avellana
A l'etiquetatge no s'indica que les barretes energètiques contenen avellana | ISOSTAR

 

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentaria i Nutrició (AESN) ha alertat sobre  el mal etiquetatge de les barretes energètiques de xocolata i guaranà de la marca ISOSTAR procedent de França. A les etiquetes no s'informa de tots els ingredients que componen el producte. Així doncs, les barretes  contenen avellanes no declarades en el seu etiquetatge.

El producte implicat i que per tant no disposa d'un correcte etiquetatge és la barreta energètica 'pulse' de xocolata i guaranà de la marca ISOSTAR de 23 g, en envàs de sis unitats, número de lot  21813169 10:31  amb data de consum preferent 03/01/2020.

Distribuït des de Catalunya

El producte en qüestió ha estat fabricat a França i distribuït des d'un establiment de Catalunya. Fins ara, es desconeix la seva distribució, és a dir, a quins supermercats o punts de venda ha pogut arribar i Sanitat ha assenyalat que la investigació continua oberta.

És per això, que s'ha informat d'aquest fet a les autoritats competents de les Comunitats Autònomes mitjançant la Xarxa d'Alerta Alimentaria nacional i a través del Sistema d'Alerta Ràpida per Aliments i pinsos comunitari. 

Com a mesura de precaució, Sanitat recomana que «aquells consumidors al·lèrgics a les avellanes que puguin tenir el producte anteriorment esmentat a les seves cases, s'abstinguin de consumir-lo». No obstant això, ha assenyalat que el consum d'aquest producte no comporta cap risc per a la resta de consumidors. 

També et pot interessar...