Pla exterior d´una botiga Esclat a Sabadell

El servei de Bonpreu i Esclat que fa tremolar Mercadona: «Els millors»

El servei de la cadena catalana triomfa entre la clientela

Ara més que mai, la compra en línia és una eina que proporciona als clients molta comoditat. Amb un sol clic podem omplir la nostra cistella de productes i al cap d'unes hores, o un parell de dies, tenir-ho tot a casa. 

Els supermercats s'estan adaptant a aquesta forma de consum, de manera que molts establiments ja tenen actiu el seu servei a domicili perquè els aliments i la resta de productes arribin a l'adreça de destí.

Bonpreu s'adapta al client

La cadena catalana de Bonpreu i Esclat és un dels supermercats que ofereix aquesta mena de servei. A través de la seva pàgina web, pots entrar al catàleg en línia de l'empresa i escollir els productes que vols comprar.

A més, com a client jugues amb l'avantatge que pots triar quan, com i on vols rebre la teva compra. Pots recollir-la tu mateix en 5 minuts, si vols pots demanar ajudar als treballadors perquè t'ajudin a portar-la al cotxe o bé, pots demanar que te l'entreguin a domicili.

El servei de compra en línia de Bonpreu és d'allò més senzill i intuïtiu per a fer i compta amb diversos descomptes  que ajudaran a fer una cistella més assequible.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Els clients li donen un polze cap amunt

Ara bé, realment val la pena el servei a domicili de Bonpreu i Esclat? Els clients sempre tenen l'última paraula i hi ha un d'ells que ho té ben clar. 

Un usuari de Twitter (@viana_valjean) ha mostrat la seva satisfacció després de provar el servei a domicili de Bonpreu. «No sé quant els pagueu als repartidors a domicili, però els hauríeu de duplicar el sou», escriu.

«Són els millors en servei i en amabilitat», assegura, etiquetant el compte oficial del supermercat.

Comunicació i eficàcia

Bonpreu i Esclat té una característica que el diferencia de la seva competència i és el servei al client. És a través de Twitter que els clients comuniquen el seu descontentament amb algun producte del supermercat i és el mateix compte oficial el que contesta piulada per piulada, en cerca d'una solució.

Des de la cadena catalana, s'asseguren de notificar les incidències perquè no es tornin a repetir i corregeixen els seus errors. Un fet que els clients agraeixen profundament. 

El passat 10 d'agost, un usuari es queixava que la síndria era molt cara i petita. Una incidència que el supermercat no va ignorar i uns dies després  van abonar-li l'import  del producte a la seva targeta de client.