Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Adriana Lastra

Vídeo: La diputada del PSOE Adriana Lastra ensopega i es torça el turmell al Congrés

La portaveu socialista ha hagut de tornar a entrar en cadira de rodes

Adriana Lastra
Adriana Lastra abandonava el Congrés, acompanya de dos treballadors del mateix | CatalunyaDiari

Adriana Lastra ha protagonitzat una de les anècdotes de la sessió de constitució del Congrés de Diputats, que ja havia començat amb polèmica als escons.  La portaveu del PSOE ha patit un accident i s'ha torçat el turmell  quan es disposava a emetre el seu vot per la presidència de la cambra.

La diputada d'ERC Marta Rosique, una de les altres protagonistes del dia, deia el seu nom des del faristol però la socialista no ha pogut pujar en ensopegar mentre baixava les escales. Finalment, ha hagut d'abandonar acompanyada l'hemicicle per ser atesa per un metge per tornar a entrar després en cadira de rodes.   

Adriana Lastra
Adriana Lastra ha tornat a l'hemicicle en cadira de rodes | CatalunyaDiari

Reaccions a les xarxes 

Les xarxes socials no han trigat gaire a reaccionar amb sorna a l'accident d'Adriana Lastra, destacant  la seva «mala pota» o que la legislatura no començava amb «bon peu». 

Possibles afectacions a les negociacions amb ERC i JxCat

Caldrà veure si aquest imprevist afecta les converses que el PSOE havia de mantenir, primer novament amb Esquerra, i posteriorment també amb JxCat. I és que Lastra està sent la veu principal dels socialistes en les negociacions per investir Pedro Sánchez. 

També et pot interessar...