Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'actriu Anabel Alonso durant una actuació

Anabel Alonso carrega contra ERC pel seu 'no' a l'estat d'alarma: «Què sentiran votant el mateix que VOX?»

El periodista Toni Soler i l'exdiputat de la CUP Antonio Baños han respost l'atac de l'actriu espanyola als republicans

Imatge de l'actriu Anabel Alonso durant una actuació
L'actriu Anabel Alonso ha encès l'independentisme amb un tuit contra ERC. | Europa Press

Anabel Alonso no deixa de regalar polèmica a les xarxes socials contra tot aquell que no combrega amb el posicionament del govern espanyol, format per PSOE i Unidas Podemos. Si dies enrera l'actriu ha carregat contra el Partit Popular o contra VOX, aquest dilluns li va tocar rebre a Esquerra i la seva decisió de votar 'no' a la pròrroga de l'estat d'alarma que Pedro Sánchez portarà demà al Congrés dels Diputats.

A través d'una piulada a Twitter, l'actriu espanyola ha carregat contra ERC, compartint una notícia sobre el vot contrari dels republicans a prorrogar l'estat d'alarma i afegint el següent missatge: «Què sentiran votant el mateix que VOX?». Entre les moltes respostes, de tota mena, que ha rebut Anabel Alonso hi destaquen les de dos personatges rellevants de l'independentisme català, molt actius a les xarxes socials, com són Toni Soler i Antonio Baños.

«Que li preguntin al PSOE, van votar junts per evitar que s'investigués la monarquia», ha contestat Soler, acostumat també a les polèmiques a Twitter. Per la seva banda, l'exdiputat de la CUP ha respost l'actriu girant la truita, escrivint  «què sentirà VOX votant el mateix que un indepe?».