La confessió d’una dona a Rufián: «Tenim una història molt bonica»

Durant el programa 'El Objetivo' una assistent al públic explica com va canviar la seva forma de veure al portaveu d’ERC

Gabriel Rufián al programa «El Objetivo»
La intervenció d'una dona sorprén al diputat d'ERC | LaSexta

El diputat d’ERC, Gabriel Rufián, va visitar el plató de 'El Objetivo' de LaSexta on va ser entrevistat per la periodista Ana Pastor i on un grup de ciutadans tenien l’oportunitat de preguntar-li sobre diferents qüestions. Ha sigut la intervenció de la Cristina, una dona de Mataró, la que més ha sorprès Rufián.

La dona va començar dient que «tenien una història molt bonica, encara que ell no ho sàpigues i que no s’ofengués». El diputat va respondre: «No es preocupi, em dic Rufián, així que…», provocant el riure de tot el públic. Va ser llavors quan li va explicar que al principi quan el veia s’ofenia i inclús moltes vegades canviava de canal, però que tot va canviar durant l’estiu, en ple conflicte electoral, quan va veure que el portaveu d’ERC intentava que PSOE i Unides Podem arribessin a un pacte de govern que evités les noves eleccions.

«Aquell dia vaig veure el teu fons i no tant la teva forma. M’agradaria que tots els polítics tinguessin el mateix fons i diguessin veritats com a punys al Congrés» va afegir la Cristina. A més, assegurava que es va emocionar molt i que fins i tot li va escriure per xarxes socials.

Violència independentista?

Per acabar la seva intervenció, la barcelonina va aprofitar per preguntar a Rufían si creu que hi ha «faccions de la independència que puguin elevar el to de la violència als carrers». El portaveu d’ERC va contestar assegurant que és responsabilitat dels polítics que això «no passi» perquè seria «regalar segons quines imatges a segons qui». Rufián considera que «el procés polític a Catalunya és inequívocament pacífic» i que «hi ha més violència en un desnonament».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari