Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Josep Bou titlla els manifestants de Barcelona de «gent de comarques»

El candidat del PP a l'alcaldia de la ciutat comtal ha assegurat que la vaga de 21-F «no l'està seguint 'ni el tato'», i ha assenyalat que cal «acabar amb el provincianisme»

Josep Bou ha culpat la «gent de comarques» per les mobilitzacions del 21-F a Barcelona
Josep Bou ha culpat la «gent de comarques» per les mobilitzacions del 21-F a Barcelona | EFE

 

L'alcaldable del Partit Popular (PP) a l'Ajuntament de Barcelona, l'empresari Josep Bou, s'ha pronunciat aquest dijous sobre la vaga general  convocada arreu de Catalunya. El candidat popular ha volgut restar importància a les mobilitzacions a la ciutat comtal, assenyalant que els manifestants, en la majoria de casos, no són barcelonins.

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]

Els participants a les manifestacions del 21-F, «gent de comarques»

En concret, Bou ha assegurat que «molta gent de comarques» s'ha desplaçat fins a Barcelona, als quals, ha dit, s'han sumat universitaris «manipulats», per boicotejar el comerç. Així mateix, el candidat popular ha destacat que, actualment,  «no hi ha massa social» per poder paralitzar Barcelona.   En aquest sentit, fins i tot ha arribat a assenyalar, en referència al tall a les vies de tren a l'estació de plaça de Catalunya, que, si fos alcalde, es «presentaria allà i els desallotjaria».

«Aquí no ha tancat ningú. La vaga que no és vaga, ha estat un fracàs. El que s'ha pretès és boicotejar els comerços i  sabotejar les indústries i, de moment, el poc que han aconseguit és  perquè les ordres no arriben als Mossos», ha insistit, referint-se també a  l'agressió que ha patit un mosso d'esquadra aquest matí.

Josep Bou destaca que la vaga «no l'està seguint 'ni el tato'»

En un to clarament de precampanya, Josep Bou ha assegurat que  «el procés té molt poques conseqüències» a la capital catalana.  Finalment, l'alcaldable també ha indicat que cal «acabar amb el provincianisme», i ha reiterat que Barcelona necessita un ajuntament que reflecteixi la realitat social  de la ciutat.

Josep Bou regalant una samarreta amb la frase «La República no existeix, idiota»
Josep Bou regalant una samarreta amb la frase «La República no existeix, idiota» | TV3

 

No es tracta de l'únic missatge que ha llançat Bou en les darreres hores, i és que a través del seu perfil de Twitter ha arribat a destacar que la vaga «no l'està secundant 'ni el tato'», i que  «tampoc és novetat» que Ada Colau i Quim Torra «no estiguin treballant».