Les barbaritats d'una família sencera amb 3 menors que han horroritzat la policia

Els abusos van començar quan els menors tenien 5 anys i van continuar durant les seves adolescències

Notícia tràgica a Argentina. Onze persones, totes elles de la mateixa família,  han estat acusades d’abusar i agredir sexualment de tres nens, també de la família, en estranys rituals. A més, també els haurien obligat a prostituir-se, tant amb desconeguts com amb altres familiars.

La família protagonista és originària d’Argentina. Les tres víctimes, una nena, un adolescent i un noi, haurien estat patint abusos sexuals des que tenien cinc anys. A més de les contínues violacions, els menors també haurien estat obligats a observar escenes sexuals entre membres de la família, així com estranys rituals vinculats a un sentit religiós.

Abusats des dels 5 anys

Els onze membres de la família els obligaven, també, a prostituir-se amb desconeguts i amb altres familiars. Segons apunta la investigació, la mare dels nens i un dels seus tiets serien els caps d’aquestes pràctiques i els que obligaven als menors a tenir diverses relacions sexuals.

Les primeres investigacions han fet patent que tot seria part d’un pla a llarg termini, dividit en dues fases. La primera va tenir lloc des que els nens van fer 5 anys fins als 10. Durant aquesta època, la seva mare hauria estat ‘preparant-los’ pel seu futur, a través d’abusos continuats.

La segona fase arribaria durant la seva adolescència, quan les víctimes haurien passat de la preparació als  abusos sexuals per part dels seus familiars, així com a les reiterades violacions.

Onze familiars detinguts

El pare i l’avi dels adolescents van ser els responsables de descobrir aquesta situació. Van començar a notar comportaments estranys en els nens i, després de molt insistir, van confessar tot allò que els hi estava passant. A més, van afirmar que no ho havien dit abans perquè els havien amenaçat de violar-los i matar-los si confessaven.

Ara per ara, onze membres de la família han estat detinguts, acusats d’un delicte d’abusos sexuals i corrupció de menors. La mare, a més, ha estat imputada de ser la corruptora inicial dels menors. El jutge ha argumentat la seva culpa afirmant que «va alterar el desenvolupament sexual, tant psíquic com psicològic, dels seus fills».  Els menors, per la seva banda, han començat una sèrie de tractaments psicològics on expliquen les horroroses experiències que han hagut de passar durant tota la seva vida.

També et pot interessar...