Mossos d'Esquadra a l'Aeroport del Prat

Busquen un home de 42 anys desaparegut dilluns a Badalona

Els Mossos han fet una crida a les xarxes demanant ajuda a la població

ACTUALITZACIÓ 02/09/2019 22.00 hores 

Els Mossos d'Esquadra han informat que Jimmy ha estat localitzat sa i estalvi a Badalona, i han agraït la col·laboració ciutadana.

Va desaparèixer dilluns al matí

El matí d'aquest dilluns, 2 de setembre,  al voltant de dos quarts de nou del matí, s'ha vist per últim cop un home de 42 anys desaparegut a Badalona, a la comarca del Barcelonès. Els Mossos d'Esquadra han fet una crida a través de les xarxes socials per tal que la població doni un cop de mà en la recerca.

El Jimmy fa 1,57 metres d'alt, porta una samarreta de color salmó i uns texans curts de color blau. Els Mossos preguen que, en cas que algú l'identifiqui, truqui immediatament al 112 i informi de la seva localització.

Sense rastre d'en Catalin

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra segueixen sense localitzar el jove veí de les Borges Blanques que va desaparèixer el dia 22 d'agost a Barcelona. La pista d'en Catalin, de 31 anys, es va perdre quan sortida de la feina; mentre que el seu vehicle es va trobar a la comarca de l'Anoia.

El seu entorn i els mateixos agents policials demanen trucar al telèfon d'emergències 112 en cas de localitzar-lo o poder-ne aportar qualsevol mena d'informació.

Imatge d'una de les captures de pantalla sobre la desaparició d'en Catalin
Imatge d'una de les captures de pantalla sobre la desaparició d'en Catalin | Cedida

També et pot interessar...