Dos carteristes fugen saltant a les vies del metro a l’estació de Collblanc

Els lladres haurien intentat robar a una parella que estava amb el seu nadó en un tren de la línia 5

Sorprenent persecució al metro de Barcelona. Un compte de Twitter ha compartit un vídeo que s’ha fet viral on es poden veure dos carteristes saltant a la via per arribar a l’altra andana i així aconseguir fugir dels vigilants de seguretat a l’estació de Collblanc, a l’Hospitalet de Llobregat.

Dos carteristes salten a les vies del metro

Segons han informat des del col·lectiu Patrulla Ciutadana a ‘el Periódico’, els fets podrien haver succeït el passat dijous en un tren de la línia 5. Una de les voluntàries d’aquest grup va observar com  els lladres intentaven robar a una parella que estava amb el seu nadó i els va avisar. Tots van baixar a l’estació de Collblanc on van aparèixer els vigilants de seguretat del metro que havien avisat.

A partir d’aquest punt seria el que es pot observar el vídeo compartit a través del compte de Twitter de ‘Hartos de Hurtos’. Els dos carteristes intenten fugir dels vigilants de seguretat, els quals ja haurien avisat els Mossos d’Esquadra, saltant a les vies per arribar a l’altra andana, tot i que a un d’ells li costa bastant tornar a pujar, finalment ho aconsegueix i tots dos escapen sense que cap altre usuari del metro ho intenti impedir.

També et pot interessar...