TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Un conductor d’Uber denuncia un nou atac per part dels taxistes a Barcelona

«Demà em quedaré a casa, no puc treballar», ha al·legat un conductor afectat
Els taxistes han punxat les quatre rodes del cotxe i trencat els cristalls, tot destrossant el vehicle | Cedida

 

Màxima tensió entre taxistes i conductors d'Uber i Cabify. Aquest mateix dimarts, al fil de la qüestió, s’ha produït una nova agressió a un conductor d'vehicle VTC per part d'un grup de taxistes, que ara mateix es troben en vaga. El passat divendres, de fet, un conductor de Cabify va acabar hospitalitzat després de ser atacat pels taxistes a Barcelona.

 

Aquest dimarts, tot i que els taxistes van assegurar que no es repetirien els fets, un conductor d'Uber ha patit una agressió similar. El conductor en qüestió ha relatat aquest matí a ‘El programa d’Ana Rosa’ el succés. El treballador es dirigia amb dos clients cap a Badalona quan el GPS l’ha dut per la Ronda Litoral i tal com ha descrit «He començat a veure armilles grogues apropant-se a mi mentre aplaudien i es fregaven les mans».

 

«Demà em quedaré a casa, no puc treballar»

El conductor continua relatant que els passatgers estaven avisats del conflicte, ja que es veuen obligats a dir-ho a tothom. Tot i així, l’home denuncia que li han punxat les quatre rodes, trencats els vidres i destrossat tot el cotxe i que inclús ha arribat a tenir por perquè es repetís l’agressió a un conductor de Cabify del passat divendres.

 

L’home ha relatat davant les càmeres «la impotència de no poder fer res al respecte» juntament amb la por que els fets arribessin a una agressió física. El conductor ha conclòs que «demà em quedaré a casa perquè ja no tinc cotxe per treballar».

 

 El líder del moviment Elite ha assumit la direcció estratègica de la lluita dels taxistes | Guillem RS

 

Tito, el representant dels taxistes de Barcelona

Si hi ha una cara de la vaga de taxistes que porta diversos dies bloquejant la ciutat de Barcelona, aquesta és la d'Alberto Álvarez, conegut per tothom com «Tito». És l'home que guia els taxistes en aquesta lluita de pressió contra el Govern de la Generalitat mentre s'està pactant la regulació dels cotxes VTC. És l'home que els enfurisma i els calma a la vegada. Negocia directament amb el conseller Damià Calvet, responsable de Territori i del sector, en nom de tots els taxistes, i lidera la massa sense fissures.

 

  • Si vols saber més sobre aquesta notícia, punxa aquí.
Comentaris