El jugador de rugbi desaparegut a Barcelona.

Ofereixen 11.000€ de recompensa pel jugador de rugbi desaparegut a Barcelona

La família de l'esportista, desaparegut a la ciutat comtal des del 29 d'octubre, ofereix una recompensa de més d'11.000 a qui tingui informació fiable

El cas s'entravessa. Ja fa més d'un mes d'aquella tarda d'octubre. Levi Simeon David, un jugador de rugbi britànic, desapareixia sense deixar rastre. Ho feia a les Rambles de Barcelona. Els Mossos en tenien només una pista: havia desaparegut en pub irlandès, el The Old Irish Pub. 

Des del 29 d'octubre que no se'n tenen notícies. Només la troballa del seu passaport fa dues setmanes obren una porta escassa a l'esperança. Ara, la família, fruit de la desesperació de no rebre notícies d'en David, ha pres una determinació: oferirà 10.000 lliures esterlines a tot aquell que aporti informació fidedigna i fiable sobre el seu parador.

Imatge d'en Levi Simeon David, el jugador de rubgi desaparegut a Barcelona.
El rastre del jugador de rugbi, Levi Simeon David, es va perdre el 29 d'octubre a Barcelona: se'l va veure per últim cop a les Rambles. | Xarxes socials

Ofereixen 11.460 per informació sobre en David

La família del jugador de rugbi de 24 anys ha anunciat que oferirà una recompensa d'11.460 euros —són 10.000 lliures— a aquells que aportin informació sobre el noi. 

Segons avança Crónica Global, la família ha fet la crida aquest mateix dijous, 8 de desembre. A més, expliquen que l'investigador privat britànic Gavin Burrows i la seva agència Line of Inquiry els han ofert ajuda de manera voluntària. Seran ells, de fet, els qui abonarien la quantitat en cas d'aportar dades fidedignes sobre l'esportista. 

La famíia habilita el correu findlevidavis@gmail.com per a tot aquell que tingui informació sobre Levi Simeon David. 

Què en podem saber?

Levi Simeon David té 24 anys i fa 1,76 metres d'alçada. De moment, segons El Caso, els Mossos d'Esquadra n'han trobat el seu passaport. És l'única pista —pública, això sí— que se'n té. 

Tal com explica Crónica Global, Levi Simeon David s'hauria perdut entre el pub irlandès Old Irish Pub, de les Rambles; i el Hard Rock Café de Plaça Catalunya. De fet, unes càmeres de seguretat el situen davant del cafè la nit de la seva desaparició, la del 29 d'octubre. Allà se'n perd la pista. 

Finalment, Julie, la mare del desaparegut, que és actualment a Barcelona, ha declarat que el jove no ha fet cap moviment al compte bancari ni al telèfon mòbil. Quelcom que preocupa els investigadors. 

De moment, si algú en sap quelcom, s'habilita un correu: findlevidavis@gmail.com. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp