Intercanvien per error els taüts d'un policia nacional i un guàrdia civil

Els conductors dels cotxes que havien de transportar els cossos dels traspassats fins a les seves respectives ciutats, Valladolid i Càceres, es van equivocar

Els dos fèretres es van intercanviar per error | cedida

Les anècdotes relacionades amb temes fúnebres sempre desperten una curiositat que es barreja amb el sentit de l'humor més negre.

I moltes bromes es poden fer amb un incident que va protagonitzar una funerària de Madrid que el passat dimarts va confondre dos fèretres que, a més a més, pertanyien a un guàrdia civil i a un policia nacional.

Un error en la documentació

Segons ha avançat 'Niusdiario', tot va començar quan els conductors dels cotxes que havien de transportar els cossos dels traspassats fins a les seves respectives ciutats, Valladolid i Càceres, es van intercanviar per error les dues caixes. Així doncs, les restes mortals del policia nacional natural de la ciutat extremenya va prendre el rumb cap a la ciutat del guàrdia civil.

L'ensurt va arribar quan un treballador de la funerària es va adonar que hi havia un error en la documentació i que, per tant, el cos que havien traslladat fins a Càceres, en realitat, havia d'estar a Valladolid.

Van poder intercanviar les caixes

Per si no n'hi hagués prou, van decidir obrir la caixa amb les restes mortals de l'home per a comprovar que, efectivament, aquell cos no havia d'estar allà. Malgrat el greu descuit de l'empresa, finalment els conductors van decidir quedar en un punt intermedi, a Navalmoral de la Mata, i es van intercanviar els taüts perquè, ara sí, cadascú pogués descansar al lloc on li corresponia.

També et poden interessar...


Comentaris
Xavier Garcia
Solo cabe felicitar a los dos conductores. No tpdo elmundo reaccio aria rapidamente para corregir un rrror burocratico y el dolor de las dos familuas seria mas grave. Toxosnos pidemos equivocar en u os papeles y se debe felucitR la actuacion profedional y emotiva de los dos conducyores y a los muettos descansen en paz con el duelo adrcuado de sus familuares. todo rl mundo ijm

envia el comentari