En estat greu 7 dels ferits ingressat per l'explosió pirotècnica al campanar de Centelles

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació

Una setmana després de l'explosió al campanar de Centelles, a Osona, set persones segueixen ingressades a l'Hospital de la Vall d'Hebron, a Barcelona, en estat greu, segons han informat aquest dimarts fonts hospitalàries.

Dos dels afectats pel mateix incident, ocorregut durant la Festa de Pi i ingressats en el mateix centre hospitalari, van ser donats d'alta dimecres passat. Segons els Mossos, la investigació per determinar les causes per les quals la pólvora que portaven els trabucaires es va encendre, és encara oberta. L'explosió va provocar cremades de diversa consideració en nou persones.

L'explosió va deixar 14 persones ferides

Els fets es van produir el passat 30 de desembre, al voltant de les 12.00 hores, quan va explotar el sarró amb munició d'un dels participants a la Festa del Pi a Centelles. Es desconeixen les causes que van causar l'explosió d'una cantimplora de pólvora i, tot seguit, l'explosió de la resta, incendiant la roba de les 14 persones ferides. L'incendi es va produir a dalt del campanar, on només hi havia els trabucaires i no va afectar l'estructura de la construcció. Dels 14 ferits 9 van haver de ser ingressats a un centre hospitalari.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari