Rescaten un menor begut caigut dins d'un forat ple d'aigua a Lloret de Mar

La policia el va intentar treure però, finalment, el van haver d'aguantar amb un salvavides fins a l'arribada dels Bombers
Policia Local Lloret de Mar
La Policia Local de Lloret va ser la primera en acudir al lloc dels fets | Google Maps

Els serveis d'emergències van haver de rescatar un menor que havia caigut en un forat d'una obra aquest dimarts a la nit a Lloret de Mar, La Selva. Per complicació de les tasques de rescat, el forat on havia caigut el jove estava ple d'aigua.

 

Els fets es van produir al voltant de tres quarts de deu de la nit del passat dimarts. Els serveis d'emergència van rebre l'alerta que hi havia una persona que havia entrat en una àrea d'obres abandonades, la qual està situada a l'avinguda de Santa Clotilde de Lloret. Els primers a arribar-hi van ser tant la Policia Local i, seguidament, els Bombers van ser activats.

 

El van ajudar amb un salvavides mentre que no arribaven els Bombers

El jove, un menor d'edat de nacionalitat alemanya, havia caigut a una fossa plena d'aigua. Els policies van estar intentant treure'l de diferents maneres, però cap va funcionar. Finalment, van haver d'optar per a ajudar-lo amb un salvavides mentre que no arribaven els Bombers. Els Bombers, quan van arribar, juntament amb els policies, el van poder rescatar sa i estalvi de la cavitat on havia caigut. Tot seguit, el jove alemany va ser traslladat a l'hotel on s'allotjava.

 

Un segon jove va ser enxampat passant de balcó en balcó a un altre hotel de Lloret la mateixa nit | Cedida

 

Nit doblement accidentada a Lloret: un altre menor passava d'un balcó a l'altre

Aquella mateixa nit de dimarts, els Serveis d'Emergència Mèdics (SEM) i la Policia Local van haver d'atendre a un noi que estava passant d'un balcó a l'altre a un hotel situat a l'avinguda de Blanes a la mateixa localitat de Lloret de Mar. La Policia va poder enxampar al noi i el SEM el va haver d'atendre. Es va comprovar que aquest segon adolescent s'havia escapat del grup amb el qual anava. Finalment, va ser evacuat a l'hospital de Blanes.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari