Mor Wu Huayan, la jove que va menjar arròs durant cinc anys per salvar el seu germà

La jove tenia 24 anys, pesava 21 quilos i feia 1,35 metres

Wu Huayan, la joven de 24 años que ha fallecido en 2020 tras comer durante 5 años arroz por cuidar de su hermano menor enfermo
Wu Huayan, la jove de 24 anys que pesava 20 quilos en menjar només arròs per poder cuidar del seu germà | People's Daily China

Wu Huayan ha perdut la vida a causa de la greu desnutrició que patia. Així ho ha anunciat aquest dilluns el germà de la jove xinesa de 24 anys que durant cinc anys només s’havia alimentat d’arròs per intentar ajudar-lo i, com a conseqüència, només pesava 21 quilos.

Medicaments pel seu germà

Tots dos vivien sols perquè van perdre els seus pares des de molt petits i els ajudava una àvia i uns tiets que podien donar-los 300 iuans al mes, és a dir, poc més de 39 euros. El germà de Wu Huayan estava malalt i necessitava medicaments per tractar la seva malaltia, per això la jove va decidir estalviar i menjar només arròs durant els darrers cinc anys.

Així, la jove destinava els diners que li donaven els seus familiars per comprar les medicines pel seu germà i només va gastar una mitjana de 2 iuans al dia, és a dir, 26 cèntims d’euro, per la seva alimentació basada exclusivament en arròs, segons recull ‘People's Daily China’.

Quelcom que va provocar que l’estat físic de Wu Huayan fos extremadament dèbil i, per tant, va haver de ser ingressada. Amb 24 anys només pesava 21 quilos i media 1,35 metres. Els doctors van explicar que el seu estat de desnutrició era tan avançat que no tenia celles i havia perdut el 50% del cabell, aquest dilluns 13 de gener finalment ha mort.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari