'El programa de AR' publica imatges de l'assassí de Janet llançant proves a les escombraries

Les instantànies formen part del sumari del cas i Telecinco ha pogut accedir a elles en exclusiva

Ana Rosa Quintana
'El programa de AR' publica imatges de l'assassí de Janet llançant proves a les escombraries | CatalunyaDiari.cat

El cas de la desaparició i mort de Janet Jumillas ha captat l'atenció de tots els mitjans, sobretot després que aquest dimarts aparegués el seu cos sense vida en un descampat del Prat de Llobregat. Aquest matí, 'El programa de AR' ha compartit unes imatges en exclusiva del moment en el qual l'assassí de la catalana intentava desfer-se de les proves que l'inculpaven. Aquestes instantànies formarien part del sumari del cas, i la cadena italiana hi ha pogut accedir en exclusiva i les ha compartit amb tots els seus espectadors.

Janet
Les imatges mostren com l'assassí de Janet està tirant diverses coses a les escombraries | Telecinco

 

Les imatges mostren a l'assassí intentant desfer-se de les proves

Així les coses, es pot veure com l'assassí de Janet està tirant diverses coses a les escombraries i, gràcies a un pla detall de l'interior del contenidor, es fa patent que els objectes dels quals s'acabava de desfer eren precisament els tres pals de fregar amb sang que van trobar els investigadors el passat diumenge.

Janet
Per primera vegada podem veure a l'assassí de Janet intentant desfer-se de les proves | Telecinco

 

Com hem dit, aquesta notícia no suposa cap novetat pel que fa a les informacions que ja es coneixien, però el seu valor radica en el fet que per primera vegada som testimonis d'allò que apuntava 'El Periódico' sobre la proximitat del cubell de brossa i l'habitatge on els investigadors pensen que es va cometre l'assassinat.

L'autòpsia confirma que el cadàver del Prat és el de Janet

Fa tan sols unes hores saltava a la llum la notícia que el cos que va aparèixer aquest dimarts en un descampat del Prat era el Janet, després de dos mesos d'intensa cerca des que la dona desaparegués el passat mes de març a Cornellà.

Janet
Els objectes que va llançar eren els pals de fregar amb sang que van trobar els investigadors | Telecinco

 

L'autòpsia, doncs, ha permès saber que la víctima va morir per un tall que va patir al coll, tot i que també havia rebut diversos cops al cap. Amb tot, la causa exacta de la mort no ha pogut ser definida a causa de l'avançat estat de descomposició en què van aparèixer les restes mortals de Janet.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari