Cotxe dels Mossos d'Esquadra sortint dels jutjats de Vilanova i la Geltrú

Mala nit per als veïns de Berga: trenquen vidres i roben en 14 cotxes

Els fets van tenir lloc la matinada del dimarts al dimecres de la setmana passada

Un total de catorze vehicles van aparèixer la setmana passada a Berga amb els vidres trencats.

Segons avança 'Regió 7', els fets van tenir lloc la  matinada del dimarts  al dimecres a la zona del Pla de l'Alemany, al carrer Prat de la Riba, al de Casanovas i també n'hi havia a la carretera de Solsona.

També van sostreure diversos objectes de l'interior dels cotxes

A banda de trencar els vidres, els presumptes lladres van sostreure  diversos objectes de l'interior dels cotxes víctimes del robatori. En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra ja han iniciat una investigació per tal d'esclarir els fets i descobrir quina és la seva autoria. Finalment, els 14 afectats han presentat la seva denúncia corresponent davant la policia catalana.

 

Dia convuls al Bages: trenquen els vidres de 9 cotxes

Casualment, fins a nou vehicles van aparèixer el passat 21 de febrer amb els vidres trencats a Sant Fruitós de Bages. A més, de vandalisme, els autors també van robar objectes i pertinences que els lladres van trobar, informava també en el seu moment 'Regió7'. 

Els fets s'estan investigant, però se sap que els vehicles afectats es trobaven aparcats en diferents zones del municipi, a l'entrada al municipi des de Navarcles i a Rosaleda, explicaven fonts municipals al mitjà citat. 

Vandalisme a Terrassa

Finalment, el mateix va passar fa unes setmanes a Terrassa, però en més quantitat. Els veïns del barri de Can Boada del Pi de Terrassa van despertar-se amb una desagradable sorpresa. Multitud de cotxes van aparèixer amb els vidres trencats: segons els veïns, fins a 48 vehicles van ser atacats.

Els veïns van atribuir aquest estrany succés en una bretolada, tot i que confirmen que cap va veure ni escoltar res. Els Mossos d’Esquadra, per la seva banda, han constatat que no es tractava d’una bretolada, sinó d’un robatori. El lladre, un jove de 19 anys d’origen marroquí i resident a Terrassa.

També et poden interessar...