Els serveis d'emergències en un atropellament a Calafell

La sorprenent troballa dels Bombers després d'apagar un incendi a l'Hospitalet

Una vegada apagades les flames, els Bombers van veure de què es tractava

L'estiu és època d'incendis i, malauradament, aquesta és una tònica que es repeteix any rere any. Els Bombers van de bòlit per apagar els múltiples incendis d'aquests dies, ja siguin forestals o bé domèstic. 

Doncs bé, el darrer té història. Ja que un incendi en un habitatge a l'Hospitalet de Llobregat ha deixat al descobert una plantació de marihuana i ha permès detenir dos homes de 39 i 32 anys com a responsables de l'espai. 

Els fets van passar dilluns en un àtic del barri de Sant Josep i que, tot apunta, es va originar per una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica. 

Una vegada apagat van veure de què es tractava

La ràpida actuació dels serveis d'emergència va evitar conseqüències a la resta d'habitatges, delimitant el foc a l'habitació on es va originar. 

Una vegada apagat, els investigadors van localitzar dues plantacions de marihuana amb tota la infraestructura necessària pel seu cultiu, ventiladors, llums, reactàncies, aires condicionats, ventiladors i fertilitzants.

En una de les habitacions de l'habitatge els investigadors van localitzar un total de 165 plantes de marihuana i, en l'habitació totalment calcinada, 540 esqueixos de marihuana en testos de petites dimensions, totalment socarrats. 

▶️ Les imatges de la vergonya: Motoristes condueixen temeràriament a Barcelona i són denunciats

Per tots aquests indicis els investigadors van detenir els dos llogaters de l'immoble com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació del fluid elèctric.

Els detinguts passaran en breu a disposició judicial.