Troben el cos sense vida del bebè que van llançar al Besòs

Els Mossos ho han confirmat a través del seu compte de Twitter

Bombers buscant al riu Besòs
Troben el cos sense vida del bebè que van llançar al Besòs | Bombers

Els Mossos d'Esquadra han trobat el cos sense vida del bebè que van llançar al riu Besòs. Així mateix ho ha comunicat el mateix cos a través del seu compte de Twitter, on han explicat que en breus finalitzarà el dispositiu de cerca que tenia com a objectiu localitzar el petit.

 

Uns pares menors i un embaràs no desitjat

Durant el dia d'ahir, va transcendir que la mare del petit era una jove de 13 anys que va donar a llum aquest mateix dilluns, mentre que el pare en tenia 16. A més, la parella hauria mantingut l'embaràs en secret i la noia hauria tingut el bebè en un hotel. En aquest sentit, quan el petit va néixer els progenitors van acordar desfer-se d'ell, i en un primer moment el pare va intentar enterrar el petit però, segons diversos testimonis, va decidir entrar al Besòs amb ell i deixar-lo dins l'aigua.

Però no només això, i és que tal com es va fer públic, cap dels seus familiars més propers coneixia la situació per la qual estaven passant els dos joves menors d'edat. Segons sembla, el dilluns 23 de setembre els joves van reservar una habitació d'hotel on la noia va donar llum a l'infant. 

L'endemà dimarts, el pare es va dirigir al riu Besòs on va abandonar al nadó, acabat de néixer, dins l'aigua. Després de llençar-lo i amb la roba amarada es va dirigir al bar La Catalana on va assegurar que acabava de ser víctima d'un robatori violent, que li havien pres una motxilla i que el buscaven per matar-lo, segons va relatar un testimoni

  

 També et pot interessar...


Comentaris
Sinue
Como es posible que un niño de 16 y una ñiña de 13 alquile un hab en un hotel
Ana María Sánchez
No ia control de res..no demandan els dni ni res per lo que es veu
Pere
És molt rar tot aixó que l'hotel els hi entregués l,'habitacio s'han de fer registres no....
María Nieves Martínez Casanova
No entiendo como los padres no se dieron cuenta ellos son los culpables de dejar que su hija con 13 años tuvieron una criatura
Miguel
Tanta culpa tiene uno por lanzar el crio al rio como ella x permitirselo
Lidia
Evidentment la criatura (mare de 13 anys), ha pasat tot l'estiu embarasáda de bastantes setmanes, nose com ha pogut amagar la panxa tant temps. Llavors pregunto, quin control tenien els pares per no adonar-s'en de que a la seva filla li pasaba alguna cosa?
Robertina
Es increíble se supone que una niña de 13 años los padre controlan si tiene relaciones o tiene su periodo normal es una niña y el hotel piden documentación para el registro no lo puedo creer
Sofia
Tenéis razón todos pero la pregunta es porqué van agrradar el bebé en el río pueden dejarlo en la puerta de una casa o algo así porqué lo matan no hacía nada el pobrecito ??

envia el comentari