Valeria Quer llegando a los juzgados de Majadahonda, Madrid, el 9 de octubre de 2019

Valeria, la germana de Diana Quer, agredida per la seva exparella

La jove té un dit trencat i diverses ferides diferents parts del cos

Nou cas de violència masclista. La jove Valeria Quer ha estat víctima d’agressions, presumptament per part de la que ha estat fins aquest moment la seva parella. Tal com ho ha denunciat la germana de Diana Quer, assassinada per ‘el Chicle’, a través de les xarxes socials i també a la Policia de Madrid, compartint, a més a més, imatges de les ferides que té en diverses parts del seu cos per intentar que altres víctimes de violència de gènere s’atreveixin a denunciar la situació i els seus agressors.

Valeria Quer, agredida per la seva parella

Les fotografies compartides a través de les històries del compte d’Instagram de Valeria Quer, qui ha sofert molt per la mort de la seva germana Diana, mostren lesferides que té al coll, a l'esquena, a les mans i, fins i tot, té un dit trencat. La jove ha volgut compartir la seva experiència per a aconseguir que altres persones que siguin o hagin estat víctimes de maltractaments s'atreveixin a denunciar el seu agressor.

Valeria Quer, agredida presuntamente por su expareja, el 13 de diciembre de 2019
Valeria Quer ha compartit fotografia de les ferides que presumptament li ha fet la seva exparella | Instagram (Valeria Quer)

Així, Valeria Quer ha escrit en el seu Instagram: «Consell del dia: Si tens una parella que et posa la mà damunt, t'escup i et maltracta psicològicament i físicament, no segueixis amb ella que us amenaça de suïcidar-se si la deixeu». La jove també ha sentenciat: «No siguis la ‘suggarmami’ de ningú i menys d'un inútil sense ofici ni benefici que només sap usar el nas per a ficar-se ‘polvos’ (també els que tira i no usa precaució buscant el VIH)».

També et pot interessar..