Detall d'uns paquets embolicats amb paper de regal

Festa de Cap d'Any i cavalcada de Reis: Calafell presenta els actes de les Festes de Nadal

S'han programat un total de 86 activitats durant les pròximes setmanes

L'Ajuntament de Calafell ha donat a conèixer les activitats que s'han programat per les festes de Nadal d'aquest 2021. Són un total de 86 activitats que es faran entre el 17 de desembre i el 9 de gener del 2022. Inclouen tallers, música, espectacles i concerts, així com actes que l'any passat no es van poder celebrar.

Dos d'aquests actes recuperats són la festa de Cap d'Any a la plaça de l'Ajuntament i la cavalcada dels Reis d'Orient. Des del consistori han confirmat que la cavalcada serà de nou presencial, tal com també es farà al Vendrell. L'any passat, la pandèmia va obligar a substituir aquest acte per uns campaments reials.

Concert de Cap d'Any

Una de les novetats que s'han anunciat serà que, per primer cop, el municipi tindrà un concert de Cap d'Any, a l'estil dels de Viena. El 9 de gener, l'Orquestra Filharmònica i el Cor Harmonia, sota la direcció d'Albert Deprius, actuaran al Teatre Joan Colet. Interpretaran un programa de valsos i polques que servirà com a clausura de les festes.

L'alcalde del municipi, Ramon Ferré, ha destacat que la celebració de les festes de Nadal d'aquest any serà «especial». «Fa dos anys de la darrera vegada que vam gaudir d'aquestes festes com ho havíem fet sempre», ha explicat el batlle. Amb tot, ha demanat a la població que s'actuï «amb prudència» i respectant les mesures «que encara continuen sent necessàries», com la mascareta o la distància.

L'Ajuntament ha penjat els actes d'aquestes festes a la web municipal, i es poden consultar en aquest enllaç. Des del consistori recomanen anar seguint les publicacions periòdicament per qualsevol canvi que es pugui produir. Els actes estan lligats a l'evolució de la situació sanitària.

Recentment, Calafell ha posat en marxa una nova campanya de bons de descompte al comerç local. S'allargarà fins al 19 de desembre.