Correos

Presumptes lladres es fan passar per treballadors de Correus a Reus per robar en cases

Testimonis han vist com un grup de persones entren als blocs de pisos amb actitud sospitosa utilitzant aquest mètode

Diversos veïns de Reus estan preocupats pel nou 'modus operandi' que s'està portant a cap a la ciutat per entrar a robar a domicilis. Els presumptes autors d'aquest delicte es fan passar per treballadors de l'empresa de Correus i demanen als veïns del bloc de pisos que els hi obrin la porta d'entrada al recinte, un cop dins del bloc és quan entren a robar o inspeccionen les cases per veure quina és la millor manera per poder-hi accedir i després entrar a robar.

Entren als domicilis fent-se passar per carters

A través de les xarxes socials hi ha testimonis que han explicat com han vist a persones, normalment joves, que realitzen aquest mètode. Bàsicament aquest grup de persones  primerament truquen als porters automàtics dels blocs de pisos i quan el veïnat els hi demana qui són, afirmen que són treballadors de l'empresa de servei postal i de missatgeria Correus o altres empreses de les mateixes característiques que han d'entrar al bloc per fer una entrega.

S'han produït diversos casos a Reus

El veïnat, pensant que efectivament són treballadors, els hi obre la porta i llavors és quan hi ha la possibilitat que es  produeixi el delicte. Els testimonis expliquen que un cop dins aquestes persones es dediquen a observar les portes de les cases amb actitud sospitosa i que efectivament veuen com no són treballadors de Correus.

Els testimonis coincideixen que són persones joves, que no van vestides com els treballadors de Correus o d'altres empreses de missatgeria, presenten una actitud sospitosa i que van passant per cada planta del bloc de pisos a observar les cases.

Amb aquest mètode van aconseguir entrar en diversos edificis del carrer Camí de l'Aleixar, on va haver-hi una onada de robatoris en aquesta zona durant la setmana passada. Els lladres  van entrar en tres pisos de dos edificis on no hi havia ningú al seu interior i sense forçar la porta van robar en els habitatges. Només van acabar trencant els vidres de la galeria per poder accedir en un immoble.

També et pot interessar: