Carlota Corredera està a punt de publicar el seu segon llibre

El que prepara la presentadora no té res a veure amb el viscut fins ara i se centra en una faceta molt més seria i periodística

Carlota Corredera, mirall on s'ha fixat Mila Ximénez
Carlota Corredera presentarà aviat el seu segon llibre | INSTAGRAM

Carlota Corredera està a punt de llençar al mercat el seu segon llibre. Aquesta serà la segona obra que la presentadora de 'Sálvame' traurà al mercat. Cal recordar que el primer el va dedicar a explicar la seva història de superació envers la pèrdua de pes de fins a 60 kg que havia aconseguit.

Animada per explicar la seva experiència a altres persones i amb la intenció que pogués servir perquè tothom recuperés la seva salut, Corredera va convertir el seu llibre en un èxit de vendes en poques setmanes. 

Se centra en una faceta molt més seria i periodística

Però ara, el que prepara la presentadora no té res a veure amb el viscut fins ara i se centra en una faceta molt més seria i periodística. De fet, la mateixa Corredera ha explicat en una entrevista a 'CorazónTVE' que: «El llibre té a veure amb inquietuds meves, periodístiques. Per a mi està sent una experiència brutal, estic cansada però sobretot molt contenta».

Així doncs, caldrà esperar per a saber quina és la temàtica en concret que narrarà la periodista en el seu nou llibre que, de ben segur, tornarà a ser un èxit de vendes. En relació a la seva pèrdua de pes, Corredera va patir un cert efecte rebot que li va fer tornar a agafar pes i perdre aquella figura que se li havia quedat després de perdre 60 kg. 

El nou canvi físic de la gallega va començar a fer-se cada vegada més evident, ja que les seves aparicions televisives no donaven lloc al dubte. Però conscient que estava tornant a agafar uns quilos de més, Corredera s'ha tornat a ficar a dieta per a controlar la seva figura però, sobretot, la seva salut. I és que, més enllà del físic, la periodista sempre ha defensat que ella va començar a fer una dieta tan estricta per temes de salut, ja que és la seva prioritat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bienvenido junio! #mimesfavorito #formentera #yahueleaverano #sinfiltros

Una publicación compartida por Carlota Corredera (@carlotacorredera) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari