ÚLTIMA HORA

👉 La Covid-19 segueix retrocedint a Catalunya, però les hospitalitzacions no s'aturen

URGENT

❎ El TSJC inhabilita el conseller d'ERC Bernat Solé

Isabel Pantoja accedeix a tallar-se uns centímetres de la cua a canvi d'una parrillada

La cantant andalusa va acceptar l'oferta després de molts dubtes i negociacions

Isabel Pantoja es va tallar uns centímetres de la cua
Isabel Pantoja es va tallar uns centímetres de la cua | Telecinco

Una graellada de carn a canvi de tallar-se uns centímetres de la cua. Aquest va ser el repte que Pantoja va acceptar, elogiada pels seus companys. La taula de les temptacions és un dels moments més esperats del programa 'Supervivientes'. En ella, és el torn de comprovar fins on estan disposats a arribar els concursants per tal d'aconseguir les recompenses més 'temptadores'. Sovint, se'ls plantegen reptes que, fora del 'reality', serien impensables d'acceptar.

Sens dubte, un dels moments estrella de la gala de les temptacions va ser protagonitzat per Isabel Pantoja. A la cantant, en un primer moment, se li va dir que s'hauria de rapar el cabell si volia menjar carn: «Hauràs de rapar-te per un tros de mitjana», li deia, de broma, Lara Álvarez. La resposta de Pantoja va ser contundent: «Ho sento, seguiré passant gana, deixaria de ser jo», apuntava amb seguretat.

«Sense el meu cabell no sóc res»

A continuació, Lara Álvarez rectificava la seva oferta, explicant-li que no era necessari que es rapés, que només si es tallava uns quants centímetres el cabell, més o menys un pam, aconseguiria la recompensa. Després d'uns instants rumiant la seva resposta i d'unes intenses negociacions (en què Lara Álvarez li oferia una barbacoa de luxe per tots els seus companys amb mitjana, ales de pollastre, begudes, i fins i tot la possibilitat de tenyir-se), finalment Pantoja va acceptar.

«Per mi, el cabell és sagrat. Sense el meu cabell no sóc res. Sense el meu cabell no puc sortir a cantar», explicava la cantant, que finalment va accedir a tallar-se el cabell ella mateixa, mentre es consolava: «Be, el cabell creix», es deia a ella mateixa. D'aquesta manera, i després que la mateixa Pantoja agafés les estisores i es tallés uns centímetres de la seva llarga cua, els seus companys la van elogiar i felicitar, contents per la recompensa que s'emportarien.

Dures crítiques a les xarxes: «Rentat de puntes»

Però la reacció no va ser la mateixa per part dels teleespectadors. Molts seguidors de 'Supervivientes' van criticar durament l'acció de la cantant i l'oferta del programa, que, des del seu punt de vista, no tenia cap mena de mèrit. Aquesta nova polèmica, entorn el concurs d'Isabel Pantoja, se suma a les crítiques ja existents cap al programa, que acusaven d'un cert favoritisme a la concursant sevillana.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari