YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

A la llum una foto de Jorge Javier Vázquez al natural: «Fa por»

El presentador ha volgut presumir a les xarxes socials

El presentador de 'Sálvame' Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier ha rebut molts comentaris criticant la foto 'al natural' que ha compartit a Instagram | Telecinco

Jorge Javier Vázquez és una persona molt activa a les xarxes socials i no té cap mena de pudor a l'hora de mostrar-se de la forma més natural possible en les imatges que pública a través del seu compte d'Instagram. El presentador, escriptor i, des de fa alguns anys, empresari teatral és un personatge públic el que fa que estigui exposat a l'opinió pública  i, de vegades, els seus comentaris no són els esperats.

Aquest passat diumenge el de Badalona va decidir publicar una foto seva on apareix amb el tors descobert tot escoltant música. L'expressió de la seva cara en posar es d'allò més particular. El 'selfie' del presentador de 'Sálvame' no ha deixat a ningú indiferent. 

Gran part dels missatges que va rebre no són precisament constructius. Entre ells es poden trobar comentaris com «lleig», «hiperartificial», «cregut». Uns missatges que no semblen importar a Jorge Javier que comparteix el que li ve de gust, li pesi a qui li pesi. Potser la frase que compartia el presentador amb la foto «em fa mal la cara de ser tan guapo» ha donat peu que els 'haters' comentessin la seva opinió al respecte.

Un missatge encriptat?

Jorge Javier també ha volgut compartir el títol de la cançó que estava escoltant quan es va fer el 'selfie'. El tema no era un altre que 'Es caprichoso el azar' de Serrat. Un dels seus fragments diu: «Va ser sense voler / És capritxós l'atzar / No et vaig buscar / Ni em vas venir a buscar». Anirà dirigit a algú aquest missatge?


Comentaris

envia el comentari