La neboda de la reina Letícia està interessada a participar a 'Supervivientes'

Aquesta no seria la primera vegada que algun membre relacionat amb la Casa Reial apareix en un programa de televisió
Imatge de la neboda de la reina Letícia
Carla Vigo és la filla de la germana difunta de la reina Letícia | Instagram

Sigui per bé o per malament, en els darrers temps la Casa Reial està en el focus de la polèmica. Primer el mal caràcter de la reina Letícia amb Sofia, després l'anunci de la retirada de la vida pública del rei emèrit i, ara, la neboda de Letícia, Carla Vigo, fa un anunci que deixa a tothom bocabadats.

 

La filla de la germana difunta de l'actual reina ha manifestat a través del seu perfil d'Instagram que no l'importaria participar en la següent edició de 'Supervivientes'.

 

 

Vigo va reafirmar les seves intencions a 'Socialité'

Davant aquest anunci, el programa 'Sociliaté' de Telecinco presentat per María Patiño, no va dubtar en posar-se en contacte amb ella per preguntar-li realment sobre les seves intencions.

 

Sense l'ànim de desfer-se de les seves declaracions, la jove va reafirmar-se en la idea que no li importaria ser una de les participants de la pròxima edició del programa més aventurer de Mediaset. La polèmica està servida i ara només cal esperar i saber si, finalment, la productora compta amb aquesta concursant per a la seva pròxima edició.

 

Altres participants de la Casa Reial a programes de televisió

En cas de ser així, no seria la primera vegada que algun membre de la Casa Reial apareix en un programa de televisió. En aquest sentit, cal recordar que Blanca de Borbón, filla de Leandro, va participar fa ja molts anys a 'Acorralados'. Per la seva banda, la filla del cosí del rei emèrit, Olivia de Borbón, va fer el mateix en 'La granja de los famosos'.

 

Donat el cas que finalment Vigo participés a 'Supervivientes', no hi ha dubte que donaria molt joc, ja que la jove mai ha tingut cap problema per parlar obertament de la seva relació amb la seva tieta Letícia, és a dir, amb la família reial.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ojala volver a ese sitio donde la gente esta tan feliz con tan poco

Una publicación compartida por Carla Vigo Ortiz (@carlusss_2000) el

 

També et poden interessar...

 Comentaris

envia el comentari