Susana es fa un tatuatge per no oblidar el seu pas per 'La isla de las tentaciones'

Sembla que la concursant no vol oblidar el seu pas pel programa

Susana Molina posant amb el mar de fons
Susana Molina ha pres una important decisió| Instagram
 

Susana Molina, la qui va ser guanyadora de 'Gran Hermano 14', s'ha convertit en una de les participants del nou reality de moda que més afecte i estima ha despertat entre el públic. La jove, que es troba concursant a 'La isla de las tentaciones' amb la seva parella Gonzalo Montoya, a qui va conèixer en el reality abans citat, ha demostrat un comportament exemplar, mostrant-se sincera, respectuosa i educada.

Sembla que el pas per aquest programa, on es posen en la corda fluixa les relacions sentimentals, ha estat realment important per ella. Per aquest motiu, segurament hagi pres la decisió de fer alguna cosa per a no oblidar-se mai d'aquest. Què ha fet? Doncs fer-se un tatuatge amb els símbols del programa: una poma, una serp i una palmera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Desliza para ver mi tattoo nuevo Gracias @cajatattoo

Una publicación compartida de Susana Molina (@susana_bicho90) el

Els comentaris no s'han fet esperar

La murciana ha volgut compartir amb els seus seguidors d'Instagram el nou tatuatge, que no han dubtat en donar-li l'enhorabona. Ben segur que amb aquest detall no se n'oblidarà mai del programa en el qual va descobrir que la persona amb què estava compartint la vida no era la correcta. I és que són molts els rumors que apunten al fet que Susana i Gonzalo no segueixen junts.

Entre tots els missatges de suport que li han deixat els seus seguidors, en destaquen alguns com: «Deixar al nòvio que tenies és el millor que t'ha pogut passar en aquesta illa i això has de recordar-ho sempre», «Molt significatiu» o «El reality que et va treure la bena i et va ajudar a obrir els ulls».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari