Una persona emplena un bitllet de l'Euromillones a França

La BonoLoto deixa un premi de 200.000 euros a Catalunya

La butlleta guanyadora, a Granollers, ha estat l'única a emportar-se el premi de la segona categoria, per la qual cosa guanya poc més de 198.000 euros

El sorteig de la BonoLoto d'aquest dijous 19 d'agost al vespre ha tornat a somriure-li a Catalunya, on ha deixat uns quants milers d'euros. Una butlleta segellada a Granollers, capital del Vallès Oriental, ha estat premiada amb vora 200.000 euros, corresponents al premi de la segona categoria, que s'obté gràcies a l'encert de cinc nombres de la combinació guanyadora i un més de complementari.

La combinació guanyadora de l'edició d'aquest dijous ha estat formada pels nombres 6, 8, 12, 25, 29 i 39, a més del nombre complementari 23 i el reintegrament, amb el 7. La recaptació d'aquest sorteig ha estat de 2.760.820 euros, i l'únic premi repartit ha estat el de la segona categoria a Granollers. El premi, en concret, ha estat de 198.692,45 euros, que es correspon amb els encerts. Si el guanyador no hagués encertat el nombre complementari, hauria guanyat tan sols 856 euros.

Aquesta butlleta guanyadora del premi de la segona categoria s'ha segellat a l'administració de loteria número 9 de Granollers, situada al carrer Joan Prim 112. En la primera categoria, que pot arribar a brindar més de dos milions d'euros, cap butlleta ha resultat guanyadora, per la qual cosa amb el pot generat que es posarà en joc al pròxim sorteig un únic participant que encerti es podria endur fins a tres milions d'euros.

Els últims premis de la BonoLoto a Catalunya

El passat 21 de juliol un veí de Sant Boi de Llobregat va obtenir més de 600.000 euros gràcies al fet de ser l'únic participant que va encertar la primera categoria de la BonoLoto. Havia adquirit la butlleta al despatx número 9.555 de la localitat del Baix Llobregat, situat a la ronda de Sant Ramon, 179. El 20 d'abril, una altra persona va guanyar un premi de 217.000 euros, corresponents al premi de segona categoria. La butlleta havia estat segellada a l'administració de loteria 47 de Barcelona, al 206 del carrer Sant Antoni Maria Claret.

La mateixa setmana, el dilluns 26 d'abril, el sorteig de la BonoLoto va deixar 196.780 euros a Molins de Rei. La butlleta, amb un premi de segona categoria, es va segellar al despatx receptor 15.780, situat al número 41 de l'avinguda Barcelona. A Abrera, el 13 de juliol, un veí va obtenir el codi guanyador d''El Millón', gràcies al qual es va embutxacar un milió d'euros. El premi més ben pagat, però, va ser el d'un ciutadà català que gràcies a emportar-se el premi gros de la loteria, el 6/49, es va endur 15 milions d'euros.