Imatge d'Espartan Peran somrient

Espartac Peran commou amb la seva última fotografia i tothom es fixa en el mateix

La família d'Espartac Peran està passant unes vacances d'allò més envejables

Espartac Peran és un presentador de TV3que per fi està de vacances. Després d'una llarga temporada, Peran ha fet les maletes i se n'ha anat ben lluny, concretament als Pirineus.

Tal com ha avançat a través del seu Instagram, el presentador està gaudint d'uns dies de relax amb la seva família, envoltats de naturalesa. I que millor què fer-ho a la muntanya?

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

La imatge que ha emocionat

Espartac Peran s'ha desplaçat a Saint Laurent de Cerdans, a França, per passar unes vacances rurals amb la seva dona i els seus dos fills petits. En la seva última publicació hi apareix l'Adrià, el petitó de la casa, banyant-se al riu.

«Primer capgròs!», escriu el presentador. Una imatge d'allò més bonica que ens ha permès veure com ha crescut el fill del presentador en els últims anys.

Una família unida

Espartac Peran sempre ha presumit de família. Està casat amb Cristina Puig  i tenen dos fills: l'Adrià i la Clàudia.  Les imatges que publica a les seves xarxes socials diuen més que mil paraules. Aquestes evidencien que Espartac, a part de ser un increïble presentador de TV3, també és un gran pare i marit.

El pas de Peran a TV3

Espartac Peran ha fet tots els treballs possibles a TV3, des de ser l'home del tràfic a 'Els matins' de Josep Cuní, fins a presentar el seu propi magazín, el 'Divendres', juntament amb Xavi Coral i Helena García Melero.

Sigui com sigui, tota la feina que el presentador ha fet a la cadena pública catalana ha sigut tot un èxit. I és que treballar a TV3sempre ha sigut el somni de Peran. 

Imatge d'Espartac Peran a una entrevista per Catalunya Ràdio
Peran ha treballat molt dur per aconseguir el reconeixement que té ara | TV3

Quan era jove, sempre mirava la televisió i imaginava com seria treballar-hi, després d'acabar la universitat va tenir l'oportunitat de fer pràctiques a la cadena catalana i anys més tard, va esdevenir una de les cares principals.

Ara, a més, dirigeix un dels programes de més èxit de TV3: l''Atrapa'm si pots', presentat per Llucià Ferrer. El concurs és en format de 'quiz' i s'emet cada dia, de dilluns a divendres. Actualment també és coproductor amb Patrick Urbano de 'Coolhunters'.