Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Caprabo

Les fires de Caprabo de 2018 van promoure 700 productes de proximitat catalans

Aquest 2019 en celebrarà la VI edició

Caprabo
Caprabo va néixer a la ciutat de Barcelona l'any 1959   | Caprabo.com

 

La cadena de supermercats Caprabo va donar a conèixer el 2018 i durant les set  'Fires Caprabo de Productes de Proximitat' un total de 700 productes, de 20 comarques catalanes, provinents de 115 petits productors i cooperatives agroalimentàries a més de 5.000 persones.

 

En un comunicat aquest dimarts, el responsable de productes de proximitat de Caprabo, Fernando Tercero, ha explicat que les fires constitueixen «una eina molt eficaç per donar suport als petits productors i les cooperatives agràries i fomentar el consum i el coneixement dels seus productes». Així mateix, ha apuntat que les seves fires estan «plenament consolidades» i ha dit que aquestes iniciatives consoliden el posicionament de Caprabo com un supermercat referent  en proximitat.

Al maig, a Barcelona

Des que va començar la celebració de les fires el 2014, Caprabo n'ha organitzat un total de 30, i ha presentat més de 2.700 productes de 470 productors. El 2019 en celebrarà la VI edició, que comptarà amb set noves convocatòries,  la primera al maig a Barcelona i la resta durant els propers mesos al Vallès Oriental i Occidental, Girona, Tarragona, l'Anoia i el Maresme.

Aquests esdeveniments s'emmarquen dins del 'Programa de proximitat per comarques de Caprabo' i compta amb el suport de la Conselleria d'Agricultura de la Generalitat, les alcaldies de les poblacions on se celebra, els consells comarcals, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i la Federació Catalana de DOP-IGP.

Des de 1959 

Caprabo, companyia de supermercats de referència, va néixer a la ciutat de Barcelona l’any 1959. És el supermercat més antic d’Espanya.  Actualment té una xarxa de 330 supermercats, ubicats en el teixit urbà de les zones estratègiques de Catalunya i Navarra.

Caprabo destaca per la seva innovació, qualitat de servei i personalització de l’oferta. Representa el supermercat urbà de prestacions amb el nombre més gran de referències per metre quadrat, que combina l’oferta d’estalvi amb l’oferta en marques més àmplia del mercat.

Cada dia, més de 200.000 persones compren als supermercats Caprabo. Més d’un milió de clients de Caprabo utilitzen la seva targeta client Caprabo amb regularitat. La companyia és pionera en la venda d’alimentació per Internet a través de Capraboacasa i ha sigut la primera empresa de distribució en llançar al mercat una app de compra. Des de 2007, Caprabo forma part del Grup Eroski  del que suposa el 20% del negoci.

També et pot interessar...