Imatge primer pla d'Helena Garcia Melero

Helena Garcia Melero torna a TV3 després de dies d'absència i acaba amb els rumors

Feia deu dies que la presentadora no apareixia

Arranca una nova setmana i el 'Tot es mou' de TV3 ens porta una gran sorpresa. Després de deu dies, Helena Garcia Melero ha tornat al plató per agafar novament les rendes com a presentadora del programa.

Sara Loscos ha sigut la substituta d'Helena Garcia Melero durant la seva absència

El passat 30 de juny, el programa del migdia va començar amb un canvi molt notable. La presentadora Melero no estava conduint l'espai.

En el seu lloc hi estava Sara Loscos, una companya de feina i actriu catalana que va agafar amb molta naturalitat el programa. Un fet que no era cap novetat per a ella, ja que porta formant part de la plantilla del 'Tot es mou' des de 2021.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Helena Garcia Melero s'agafa uns dies per descansar

Helena Garcia Melero va fer la seva última emissió el dijous 29 de juny i després es va acomiadar del programa i de la cadena catalana per anar-se'n de vacances

La presentadora no va dir quants dies se n'anava i va deixar moltes incògnites obertes als seguidors del programa.

A més, tampoc va donar cap mena de pista sobre on passaria els seus dies de descans i això va estranyar a l'audiència, perquè la periodista sol estar activa a les xarxes socials.

La relació que Helena Garcia Melero guarda amb la família Piqué

De fet, a la seva última publicació d'Instagram podem veure com Helena Garcia Melero va assistir al casament de Marc Piqué la passada revetlla de Sant Joan. En la publicació compartida veiem el look atrevit que va portar a la celebració.

Moltes persones es van preguntar quina relació guarda Melero amb la família de Piqué, i resulta que la periodista és una amiga íntima dels pares d'exfutbolista, en Joan Piqué i la Dra. Montserrat Bernabeu.

La presentadora torna a la pantalla de TV3

L'emissió d'avui dia 10 de juliol ha començat amb molta energia per part d'Helena Garcia Melero que sembla que aquests dies de descans l'han deixat com a nova.

Després de deu dies, la presentadora ha tornat a agafar les rendes del programa i ha sigut molt ben rebuda per part de tot l'equip del 'Tot es mou' i de l'audiència de TV3.