URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

«Són molts milions»: el dineral que està a punt de perdre Casillas

La seva tornada a Espanya podria sortir-li cara

Iker Casillas a la Copa Portugal, en un partit entre Oporto i Sporting Club de Portugal
El porter podria perdre milions d'euros amb la seva nova decisió | GTRES

Iker Casillas està a punt de canviar la seva vida per sempre. L'exporter del Reial Madrid ha decidit presentar-se com a candidat a la presidència de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), deixant definitivament de banda la seva carrera com a esportista professional.

La decisió de Casillas no sorprèn. El jugador té 38 anys, una edat on els professionals del futbol comencen a plantejar-se una retirada dels terrenys de joc. Això, sumat a l'infart que va sofrir fa uns mesos i els problemes de salut de Sara Carbonero, són raons més que suficients perquè Iker vulgui tornar amb la seva família a Espanya.

El preu a pagar per presidir la RFEF 

Però el porter ha de pensar-se bé aquest nou camí de la seva vida, ja que els diners que perdria en el procés poden contar-se en milions. Ara, Casillas guanya 6 milions  d'euros néts anualment com a jugador del FC Porto, que desapareixerien si finalment decideix abandonar Portugal i començar una nova etapa al capdavant de la Federació. Si accepta, el seu sou es veuria rebaixat fins al 400.000 euros anuals: una xifra que molts voldrien, però que podria no ser suficient per l'excapità de la Selecció Espanyola.

Tot i això, sembla que Casillas estaria prenent-se les coses amb calma, intentant captar el suficient suport per iniciar la seva candidatura. Es troba il·lusionat amb aquest nou possible camí, però és conscient que arribar a la presidència aquest any és complicat. Només el temps anunciarà si decideix quedar-se finalment a Portugal i continuar més temporades com a jugador o renuncia a la seva actual vida i torna a Madrid amb Sara Carbonero i els seus dos fills, Lucas i Martín. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari