Fotomuntatge de persones a l'atracció 'Hurakan Condor' de Port Aventura i l'hotel El Paso

Va a Port Aventura i al·lucina amb el que es troba a l'hotel: «És molt pitjor...»

Un client de Port Aventura no es pot creure què li ha passat en un dels hotels del resort de la Costa Daurada

Port Aventura està a la boca de tothom. Fa poc que els seus propietaris van decidir posar-lo en venda per una gran quantitat de diners i recentment s'ha produit una baralla a la cua d'una de les seves atraccions.

Ara la notícia se centra en un dels hotels del parc temàtic, que ha deixat a un dels seus clients amb molt poques opcions per menjar.

Port Aventura s'adapta a les tendències

El veganisme és ja un estil de vida i milers de persones al món l'han adoptat al seu dia a dia. Tot i la seva popularitat, moltes vegades els establiments no ofereixen productes que s'encaixin a aquesta dieta i això dificulta que molts puguin menjar fora de casa.

A Port Aventura World són conscients d'aquesta situació. És per això que els seus menús inclouen plats completament vegans, és a dir, sense cap tipus de producte animal.

El menjar "vegà" de Port Aventura

Tot i això, l'experiència del menjar vegà en un dels hotels de Port Aventura no ha estat l'esperada per un dels clients, i així ho ha manifestat a les xarxes socials.

L'usuari @DiezMikel_ s'allotjava a l'hotel El Paso del parc temàtic i l'esmorzar vegà no era gens com esperava.

Tal com ha explicat, l'establiment no tenia cacau soluble, ni begudes vegetals i els xurros estaven fets amb llet.

«Només tenien fruita, torrades amb melmelada i una amanida de verdures crues»

El client de Port Aventura va tenir una mala experiència amb l'esmorzar vegà que oferia l'hotel El Paso. «Ha estat pitjor del que m'imaginava» , destaca.

L'usuari es va trobar amb una varietat molt limitada per alimentar-se i ha manifestat el seu descontentament a la plataforma de Twitter.

A més, va adjuntar una fotografia del seu esmorzar on es veia un plat ple de pebrot, pastanaga i ceba. Una amanida de verdures crues.

Un altre compte que ha vist el tweet també l'ha decebut i ha comentat que ja sap "on no anar".

Port Aventura als titulars

Recentment, els propietaris de Port Aventura han posat el parc a la venda per una xifra elevada de 1.000 milions d'euros. Tot i els beneficis que està portant el resort, els socis han pres aquesta decisió.

Sent un dels parcs temàtics més populars d'Europa, no és estrany que de tant en tant es produeixin certs frecs entre les infinites cues de les atraccions.

Això mateix ha passat el dilluns 11 de setembre. Uns individus van intentar colar-se a la fila quan un home els va demanar que respectessin el torn i es van començar a insultar i a barallar, sembrant el pànic entre els presents.