Imatge de Danae Boronat presentant el Zona Franca.

Sorpresa pel dineral que costa el programa de Danae Boronat a TV3

El periodista Rocco Steinhäusser sorprèn en explicar la realitat del 'Zona Franca' de TV3: «Si és igual, el poden tancar i segur que els hi donen un altre programa»

El 'Zona Franca' no abandona el focus mediàtic. Tot va començar fa uns mesos quan l'expresentador del late show, Joel Díaz, decidís abandonar el programa arran de l'acomiadament de Manel Vidal per la realització d'un gag que relacionava el PSC amb una esvàstica. A partir d'aquí, el programa no ha aixecat el cap. 

Així ho demostren les seves dades des que Danae Boronat és al capdavant del programa. El mes de febrer, la periodista esportiva prenia el relleu i es posava al capdavant amb un nou format que no ha acabat de quallar entre el públic. La periodista ha registrat les pitjors xifres de la història, tocant fons amb un escàs 1,3%

Rocco-'Zona Franca': una guerra que ve de lluny

El periodista Rocco Steinhäusser, un dels analistes dels mitjans de comunicació del país, ja fa mesos que té en el punt de mira el 'Zona Franca'. En un primer moment, a partir de la destitució de Manel Vidal va pronosticar que el programa no continuaria, tot i que es va equivocar.

El segon pronòstic de l'analista va arribar a principis d'aquest mes de maig. Rocco Steinhäusser va alertar de la possible no renovació del format per la temporada vinent. «La direcció de la cadena ha comunicat a la productora del programa 'Zona Franca' del programa de TV3 la NO renovació del format per la propera temporada», va assegurar l'analista.

«Té un cost d'1,3 milions d'euros»

Ara, el periodista ha tornat a comentar la jugada al Versió RAC1 de Toni Clapés, segons ha informat El món de la Tele, Steinhäusser va dir el següent: «El programa no continua. Ahir va fer un 4,8% i té un cost d'1,3 milions d'euros. És evident que no funciona». Un missatge al qual el presentador del programa, Toni Clapés, va afegir: «Jo només vull dir que a mi, amb millors audiències, se m'han raspallat de les graelles de televisió. Si és igual, el poden tancar i segur que els hi donen un altre programa». 

Un pronòstic que coincideix amb el que va fer l'Albert Espinosa al mateix 'Zona Franca' quan Danae Boronat li va preguntar sobre el futur del programa: «El 'Zona Franca' seguirà? Bé no, millor que no em responguis...», va dir la periodista. «Estic veient que no... però no volia dir-t'ho», va respondre l'escriptor. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!