A l'esquerra, Beth l'any 2003 quan va representar Espanya a Eurovisión. A la dreta, la catalana explicant la seva malaltia a TV3 l'any 2019

Beth trenca el seu silenci després de la seva malaltia i dóna una lliçó

La cantant catalana ha opinat públicament sobre un polèmic moment de l'última gala d''Operación Triunfo'

La cantant catalana Beth va saltar a la fama després de concursar a la segona edició d''Operación Triunfo' i representar a Espanya a Eurovisió. Fa uns mesos va explicar que patia endometriosis, una malaltia per la qual ha estat operada fins a dues vegades i que pateix des que tenia 16 anys.

«Cada mes quan tinc la regla el teixit s'ha de despendre, però petits trossos es queden aferrats al cos», va comentar. També va explicar el patiment i dolor que això li provocava: «És molt bèstia el dolor de regla, he arribat a desmaiar-me, a vomitar, a tirar-me per terra». 

Beth valora unes polèmiques paraules d'Operación Triunfo

Per la seva banda, aquesta edició de 'Operación Triunfo' està sent una de les més comentades dels últims anys, i no precisament pel talent musical. L'última gala va estar plena de moments tensos, des de la misteriosa expulsió d'Eli sense mostrar els percentatges fins a la polèmica valoració de Portu a l'actuació de Samantha.

Sobre aquesta última comentada actuació, el membre del jurat ha rectificat a través de Twitter. «Em vaig explicar malament, la valoració és estrictament culpa meva, li demanaré perdó a ella, no hi ha cap mala intenció», explicava Portu en un llarg comunicat.

Beth també ha volgut trencar el seu silenci sobre aquesta polèmica mencionant les paraules del jurat. «Disculpar-se és de valents.  A mí personalment em va semblar malament el fet de comparar» començava la catalana. 

«També és cert que en aquest mateix programa gent del jurat ha dit barbaritats i humiliacions molt més salvatges i mai he sentit que es disculpessin», deixava caure. Es desconeix si parla de la seva pròpia edició o de les posteriors, però ha demostrat que no té por a expressar les seves idees, encara que siguin contràries a un dels programes més populars de la televisió actual i la que va fer-la saltar a la fama. 

També et pot interessar....