Primer pla d'Eloi Cordomí, meteoròleg de TV3

Eloi Cordomí, de TV3: la sorprenent història d'amor, el seu fill i totes les fotos

Coneix els detalls de la vida del meteoròleg

Totes les cares visibles de TV3 són molt seguides per la seva audiència, però la realitat és que els meteoròlegs tenen una cosa que no en tenen la resta. Són els més seguits per l'audiència i està demostrat, la seva vida privada demostra molt d'interès.

Tomàs Molina, Francesc Mauri, Gemma Puig i Dani Ramírez, però també Eloi Cordomí. Cadascú desperta molta curiositat entre els espectadors, fins al punt que volen conèixer tots els detalls de la seva vida privada. Ara, Eloi Cordomí ha parlat sobre el marit, i ha despertat la curiositat de l'audiència.

Eloi Cordomí i el seu marit

Cordomí és el meteoròleg del 'Tot es Mou', d'Helena García Melero. Ara, uns anys després dels seus inicis, als 40 anys, ha donat detalls de la relació que manté amb el seu marit, Xavi Lázaro.

Eloi i Xavi estan casats des de fa 9 anys. Concretament, es van casar a l'estiu del 2014. Tots dos són molt amants de la natura, de fet, viuen amb dos gossos i un gat.

A més, segons vam poder saber el 2021 tenen un fill en comú. Encara que no sabem com es diu ni com és, ho sabem perquè ell mateix ho va fer públic a TV3 .

En una entrevista per al diari Ara ha detallat que el fill és fruit d'una adopció, i no pas de gestació subrogada. A més, explica que es van conèixer al gimnàs i de com va sorgir tot.

«Em vaig confondre»

En ser preguntat per com es van conèixer, Eloi no va tenir problemes per donar detalls. «Ens vam conèixer al gimnàs. Em vaig confondre amb una altra persona que em llençava la canya. Un dia al passadís li vaig dir: 'Hola, tu m'has enviat un missatge per Facebook' i Xavi em va dir 'No, jo no'».

«Dies després Xavi va prendre la iniciativa i vam començar a parlar entre classe i classe de body bump. Després, mitjançant dues amigues en comú, vam acabar sabent que estàvem interessats l'un amb l'altre i vam tenir la primera cita: un partit de pàdel i una cervesa. Ràpidament, vaig saber que era una bona persona», va detallar.

Un futur junts

Des d'aquell moment la parella no s'ha separat, de fet, el meteoròleg vol passar la resta de la vida amb el marit. En declaracions per l'Ara, ha parlat sobre els seus plans de futur.

Tot i que no ha donat gaires detalls de si aniran a buscar un altre fill, l'Eloi s'imagina vivint al mig de la muntanya, sense ningú que els molesti. De moment, mentre això no arriba, es conforma llogant una casa al mig del bosc al Ripollès.