Anna Simón explica una anècdota viscuda amb Messi

La insinuació sobre Anna Simón que ha fet saltar les alarmes

Una espectadora ha analitzat a fons les relacions amoroses entre els col·laboradors

'Zapeando' està al foc viu. El programa, un dels més estimats de 'La Sexta', compta amb col·laboradors als qui no falta el toc de gràcia, com Miki Nadal, Cristina Pedroche o Anna Simón. I entre tant d'humor, es percep també molt 'feeling' entre ells. Tant, que una espectadora no ha dubtat en dir la seva, creant un tens però divertit moment al plató. 

Santi Alverú ha tornat al programa com a Defensor de l'Espectador per donar veu als millors comentaris del públic sobre el programa. I la cosa arribava calenta. Entre un dels molts correus rebuts, sortia a la llum el que donaria més que parlar: el d'una espectadora analitzant les possibles relacions amoroses dins el programa.

«Està molt 'in love'»

Sense pèls a la llengua, l'espectadora afirmava veure molta química entre el presentador, Dani Mateo i Anna Simón. «Està molt 'i love' amb Dani Mateo, encara que intenti dissimular-ho», deia sobre la catalana. Immediatament arribaven les reaccions a la bomba: la cara de sorpresa i negació d'Anna Simón, i la satisfacció d'un Dani Mateo «molt d'acord» amb la dona, sempre en to d'humor.

«Quan ell li parla de la seva mare o de la seva àvia, ella sempre posa la mateixa cara de tendresa que quan veu uns gossets», explica la teleespectadora. Però no creu que sigui només cosa d'ella: «També es nota que a ell li fa 'tilín' Anna, però no tant com al revés». 

L'espectadora insinua joc a dues bandes

L'espectadora en qüestió no en té prou i enreda una tercera persona formant un suposat triangle amorós al plató de La Sexta. La dona insinua que Dani Mateo podria estar confós i jugant a dues bandes. Tot i apuntar a més probabilitats de l''amor' entre Mateo i Simón, assenyala Lorena Castell i el seu 'sex appeal' com un punt dèbil del presentador.

Però Castell és un amor impossible: està casada des de setembre de 2013 amb Juanito Makandé. «Només té ulls per al seu marit», assegura la testimoni. Cosa, però, que no impediria que Dani Mateo s'embadalís amb l'atractiu de la col·laboradora.

 

També et pot interessar...